Alla inlägg under mars 2008

Av Johanna Sjöberg - 16 mars 2008 20:11

Idag har jag varit i bista med mami, klev upp vid halv ett och fixade mig sen drog iväg och som jag har sagt många ggr förrut så hatar jag vädret här i sundsvall,  usch! aja, köpte iaf inte så mycket, fick bli en halsduk från indiska, as mysig! Sen köpte jag mig ett par as fina örhängen och 2foundation paddar. Sen var mamma och jag uppe på media markt och kollade på en massa plasma tv apparater, så det blir en samsung 50" för typ 30 tusen tror jag att det var =D nice! Sen åkte vi ner till ica maxi, träffade hasan där och mamma vart helt retard .. pinsamt! Fast hasan skrattade bara, vilket inte är så ovanligt ^^ Sen när vi kom hem så satt jag mig vid datorn och kollade runt lite, hade 28 personer som hade uppdaterat sina bdb ;< suck! Så jag satt och kollade igenom alla dom, tur var det att det inte var alla iaf! Sen åt jag kött & ris med mamma, och nu sitter jag här igen medans jag håller på att färga håret =) Vill bara slippa slingorna och förhopnningsvis så blir det bra =D aja, nu ska jag snart skölja ur färgen .. skriver mer sen kanske, om jag har tid och om jag hinner .. glöm inte bdb - http://poes.bilddagboken.se kommentera och bevaka =D


ha en underbar söndagkväll

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 16 mars 2008 17:45

alla killar är idioter, kanske inte i början när man är blind av lycka och underbara känslor. Men efter ett tag, så är dom verkligen ett par skitidioter. Blev så jävla ledsen igår, när jag fick reda på en sak. Jag skrev till i ett mejl allting som jag kände och har känt. den personen har fortfarande inte svarat, fast de kanske inte ens ha loggat in en, vad vet jag? aset har ju blockat mig även fast han säger en massa saker om migg till mig, som bokstavligen får mig att smälta inombords. Nääe, jag orkar inte med det här längre .. du leker med mina känslor, ger mig förhoppningar på allt. Men fuck it, fuck allt, fuck dig. Jag orkar inte med dig längre, hur ont det än gör .. så lovar jag! skriver mer sen .. ciao!

Av Johanna Sjöberg - 15 mars 2008 21:16

Dålig uppdatrering idag men jag har vare med issa typ hela dagen och bara haft det fett nääjs! Slog igen mobilalarmet typ 6 ggr imorse men tillslut så kom jag upp, gick och väckte mamma sen fixade jag mig och gjorde ordning frukost sen skjutsade mamma mig till stallet. När jag kom dit så var issa redan där, så jag gick och hälsade på henne och sötnero. Sen käkade vi frukost och knäppte sjukaste bilderna ever, men dom delar vi inte med er ;) haha! Sen mockade vi och snackade en massa :) sen kollade jag på nero's häftstygn där han hade opererats, såg ut som ett par riktiga häftstift men det var det såklart inte. Sen drog issa och jag hem till henne efter vi hade lunchat hästarna, kollade på tv och satt vid datorn sen åt vi lunch och sen duschade issa en snabbis och efter det så skjutsade vicky oss till stan. Fick tjugo kronor av issa till bussen, och den skulle komma om tyå en halvtimme så jag tände mig en cigg och gick upp mot stan och träffade på robin! så jag ska va med han imorn =D Sen när klockan var runt tjugo i så började jag gå ner till navet och när bussen precis kommer så inser jag att dom där tjugo kronorna som jag fick, är spårlöst borta? fick världens jävla hets och började nästan slita sönder jackan. Jag hade inga pengar på telefon heller så jag kunde ringa mamma, så det var bara ett val kvar .. att sätta fart på benen och gå hem från stan till granloholm.


När jag väl kom hem så var jag dö slut och orkade inte röra mig en millimeter. Hoppade in i duschen sen åt jag mat med mamma, biffar med råstekt potatis .. mumms! Sen dess har jag bara kollat på tv och nu är jag lite social med mamma och kollar på melodifestivalen, det suger verkligen balle! men inte så mycket att göra åt, orkar inte gå ut heller .. är alldeles för trött för det! och mina besökare är betydligt mycket fler än igår, så det var roligt faktiskt =D fortsätt läs era sötnosar, eller bara klicka in! Men nur inger det på dörren, för nu kommer mitt kebabskrovmål m. cola =D måste kila, pussis på min frediino <3


ha en skön lördag kväll

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 15 mars 2008 01:08

blää, det här bli ett väldigt klagis inlägg. Är så jävla less på äckel vintern, fel att ge mig sommar? en massa fest, festivaler, sola på beachen, bada, vara ute sent på kvällarna, spela ngn riktigt skön sommarlåt och bara glida runt i hela sverige. Resorna till stockholm, göteborg och överallt. Men en sak är klar iaf och det är att jag ska ner til min älskipälski och ha det fett kul! Har faktiskt börjat tjatat på mamma om att flytta ner till kungsängen och hon stenvägrar faktiskt inte .. så vem vet , efter sommaren så kanske jag inte bor här längre. Fyfan vad skönt att bara lämna allting bakom sig och glömma, eller försöka förtränga iaf. Samt skaffa nya vänner, som inte sviker, bygga upp ett nytt förtoende för folk runt omkring och för en gångs skull känna att allt är bra! men lättare sagt än gjort. Var hemma idag igen, orkade inte gå till skolan .. det går skit endå så varför ens försöka? Då hoppar jag hellre av skolan och skaffar ett jobb, men mamma säger bara - Du kommer ångra dig när du bli lite äldre, du kommer få ditt livs ångest för att du hoppade av skolan och tog ett jobb. Delvis kanske hon har rätt? jag vet faktiskt inte .. har mest bara legat framför tv;n hela dagen och pratat med en massa folk i telefon, sen kom jag även fram till att jag ÄLSKAR att prata i telefon =D vet faktiskt inte varför, det är nääjs iaf!


Varför jag är vaken just nu vet jag faktiskt inte heller, ska upp klockan halv sju imorronbitti och antagligen dra mig ur sängen och hinka i mig en massa kaffe så man blir pigg sen ska man till stallet med issa och ha utsläpp och träffa söt nero plus att issa och jag ska käka frukost i stallet, haha asså i fikarummet så det blir nääjs det också! om ni bara kunde fatta hur svårt jag har för att skriva, lösnaglarna tar emot hela tiden så det är skitsvårt att skriva, plus att jag har platta tangenter och det gör ju inte saken så mycket lättare. Haha, som säkert ngr av er ha sett så har en killa vid namn John skrivit en kommentar som gick såhär - shit, grymt sexig! vart bor du? =) Kan ni fatta vad jag höll på att dö av skratt när jag läste detdär? och fredriksötnosen vart fett lack och hotade med att han skulle slå ihjäl grabben, och det värsta är att han verkligen gör saker som han säger att han ska göra =O men min gosis är bäst endå! Sen när jag snackade med han för typ ngr timmar sen så sa han att jag skuller inga och väcka honom vid fem nu på morron, för han skulle nämligen berätta ngt jätte roligt för mig då =D hahahahaha, sötnoosis frediino <3 nääe, nu ska jag klicka vidare och jag är faktiskt lite besviken på mina trogna läsare som bara blir färre och färre, vissa dagar har jag hur många somhelst andra har jag typ högst 10-20 ? hmpf, kom igen nu =D ni kan iaf klicka in på min sida, skit i om ni läser bara ni tittar in sådär ibland ;) slänger även upp en liten retard bild på mig, haha .. den är fan verkligen retard =D men somsagt, klicka vidare .. hörs imorn!


sov gott era små muppar

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 13 mars 2008 19:44

Idag har jag varit hemma, för jag orkade inte palla mig till skolan imorse.

Klev upp klockan sju och var as trött satt igång datorn och vart helt plötsligt as pigg =O haha, scary! Satt och lodade på bara och fan inge folk var ju inne på msn heller =| Laddade ner nya windows live messenger och äntligen så funkar det, jippie! =D Har inte snackat ngt med fredrik idag heller, känns faktiskt ganska konstigt! men iaf, har mest bara legat framför tv och datorn och chilla hela dagen. Men imorn blir det skola så det är bara att kliva upp =/ Knäppte även nya bilder förrut, haha .. jag kan inte säga att dom blev sådär AS SEXIGA och AS SNYGGA men dom vart fan inte cp fucked up heller, måste fan ta och köpa mig en riktig digital kamera, eftersom den förra gick sönder på fyllan .. måste bli en sak att köpa i sommar, the end of story! =D Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska ta mig en dusch sen kolla på Private practice & Gordon kitchen's nightmares! äckligt bra prgram är det =) Mamma kom även på mig med ciggen förrut, hon vart inte så lack hon skrattade mest? aja, palla bry sig! och imorse fick man det här samtalet ..


mamma: hej gumman, är du vaken?

jag: aah, har typ nyss klivit upp!

mamma: jaha, hur mår du idag då och blablabla .. sen frågade hon vad jag skulle göra!

jag: ska göra mig lite kaffe nu sen ska jag väll slå på ngn film.

mamma: jaa meb vad härligt, kaffe och cigg .. härlig start på dagen!

jag: ehm, va? cigg ..

mamma: haha, jaja .. blablabla osv.


näe, nu ska jag duscha eller nåt sen blir det tv som sagt, skriver kanske mer ikväll =) btw, har skaffat ny msn - poes@live.se men funderar om jag ska göra en ny m. johanny@live.se istället .. vet inte, vad tkr ni är bäst? laddae även upp en ny presentationsbild så bry er inte om min tjockiz fingrar i förra inlägget ^^


ha en trevlig torsdag kväll

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 13 mars 2008 00:40

Fixade till min sexiga lilla bloggagratis.se som ni säkert ser .. laddae även upp en massa nya bilder som antagligen kommer att poppa upp i ngr inlägg =) btw, så är "presentations bilden" helt fucked up, bara för mina tjockiz fingrar x) waahhaaa, måste även få säga att jag verkligen HATAR alla jävla äckel fjoortiiizaaar som inte ens kan stava på ren svenska, utan dom måste använda bland annat W&Z i allt dom skriver, visst jag brukar också använda W ibland, men inte alltför ofta .. nääe nu orkar jag inte sitta här och klaga nå mer, stannar nog hemma imorn och antingen chillar o tar det lungt eller så kommer jag väll sova vid toalett stolen som söt älskling gjorde förrut, haha .. puss på min frediino älskling <3 många tkr säkert att det blir för mycket snack om min fredrik .. men jag älskar han verkligen i djupet av mitt hjärta! Så det får ni stå ut med =)


PUSSI

Av Johanna Sjöberg - 13 mars 2008 00:35

usch, nu har jag verkligen as ont i magen och mår fett illa =S Vet fan inte vart jag ska ta vägen känns det som. Alla mina bloggläsare och min blogg måste seriöst ha humörsvängingar ;o i tisdags så hade jag 58 besökare och igår (onsdag) så hade jag bara 20. Haha, vissa dagar har jag skit mycket och andra har jag högst 20-30 =P aja, nog om det .. känns som att jag ska spy när somhelst så nu ska jag hoppa ner i sängen och slagga utan min frediino älskling <3 btw, det kanske var han som smittade mig över tlfn ;)


pussypussy!

Av Johanna Sjöberg - 12 mars 2008 23:10

ååh, blir så äckligt jävla less på äckel vädret här i sundsvall! Vill bara ner till min fredrik och mysa till det rejält med en massa pussar o kramar osv ;) haha! Han hade tydligen åkt på världen magsjuka så när jag ringde han förrut så låg han typ över toaletten och spydde, sen sa han att det kändes som en ovanligt hård baksmälla =D något mer än att kolla på tv har jag nog inte hunnit med ikväll, eller jo förresten jag dushade typ alldeles nyss .. hmpf, kort-minnes hanny här vettni ;) näe, nu ska jag ta mig en rök sen ska jag sussa .. funderar om jag ens ska gå på skolan imorn. Tror nog att jag tar lite "ledigt" istället och sover bort hela dagen tills mamma kommer ringa oavbrutet och skälla ut mig som en lack PMS apa,det var allt för mig!


PUSS PÅ MIN FREDIINO <3

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards