Alla inlägg under mars 2008

Av Johanna Sjöberg - 20 mars 2008 19:29

När någon irriterar dig, tänk då på att de krävs 42 muskler i ditt ansikte för att göra en bekymrad grimas, men de krävs bara 4 muskler att sträcka ut armen och NITA den jäveln !

Av Johanna Sjöberg - 19 mars 2008 23:13

Nu sitter jag här alldeles ensam, mamma har gått och lagt sig och jag har tagit dagens sista smoke samt så lyssnar jag på digga - broken. Den låten får mig att bli överkänslig, asså verkligen överkänslig .. jag sitter liksom och storbölar åt låten varenda gång jag hör den :| Tragiskt men sant, så drar den upp ganska många minnen .. som när jag höll på att drunka ute i oxsand som ligger långt nere i gnarp för typ 3-4 år sedan. Det var hur mycket vågor somhelst och jag och evelina drog oss ut i dom där såklart. Sen fick dom in evelina men jag var typ 1 meter ifrån en vallgrav som var 40 meter djup och det värsta var att jag såg min egna död, typ .. eller alltså jag såg framför mig dödsannonserna om mig och min begravning och grejjer =S fett lääskigt! Sen så var sundsvalls tidning såklart där och skrev om att en liten flicka hade drunknat i oxsand pga dom stora vågorna, och det gjorde dom innan dom ens hade fått upp mig UR VATNNET! äcklig less man blir på sånt där, media fitt skit som för det mesta bara skriver en massa bullshit. Satt även och läste förrut att marie serneholt och måns selmerlöw var tsm, dom hade varit det i typ en vecka .. men hallå? en vecka lixx .. tidningen brukar ju skriva typ första dagen dom går ut officielt med det att dom ska gifta sig och blahblahblah!


Det tragiskaär att låten tar även fram en massa känslor som jag har för en person, fyfan .. och konstigt nog så älskar jag idioten! För han fick mig att må bra, han fick mig lycklig, han fick mig att känna mig älskad, underbar och vacker men mest av allt så fanns han alltid där när ingen annan gjorde det. Men nu är allt borta, eller jah .. borta och borta är det väll inte .. men det är inte nära heller =/ och ledsamt nog så finns det inget som jag kan göra. Nääe, nu har jag kollat klart på girls of the playboy mansion som är så bra =D Så nu ska jag fortsätta snacka lite med rasmus, sen ska jag kolla på seinfeld och sen sova =) Som tur är så får vi lov imorn, störtskönt kan jag lova! och jag har faktiskt ställt klockan på kvart i sju så jag kommer upp i tid till skolan , duktig jag är =D


Sleep tight & cyaa era snygga bloggläsare

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 19 mars 2008 17:36

Idag var jag hemma IGEN orkar seriöst inte längre, jag hoppar av skolan .. efter nian! Skiter i gymnasiet och utbildning, jag kommer att hamn på IV endå så vafan spelar det för roll ? okeeey , nu vart det en tråkig början ^^ Men jag kan iaf säga att jag har haft det jävligt soft idag, bara en massa sovande, datasittande och rökande. Så jävla sköönt att bara ta det lungt, fast imorn ska jag gå för då är det typ "avslutning" och imorn var det ingen hockey, eftersom modo slogs ut igår utav timrå (0-5 till timrå) så blir det ingen match imorn och semifinalerna börjar på måndag =) Så jag ska gå då istället och beundra johan backlund och en person till. Ikväll blir det såklart en massa tv tittande, ska först se på men in trees sen grey's anatomy, reprisen av topmodel få jag ta på söndag. Sen är det fråga olle och efter det girls of the playboy mansion vääärsta feting naajs juh!  Ska tjocka i mig en massa glass, och bara tycka synd om mig själv. Nu får det räcka med bloggningen för den här gången, nu ropar mamma från köket att det är mat. Så vi hörs sen alla sötiisar .. shiiet, jag älskar alla mina bloggläsare =D haha, bra va!? =D nää, nu börjar det spåra ur .. lika bra att jag slutar på en gång.


ha en skön myskväll

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 18 mars 2008 22:34

Ok, japp, vi tar det från början Mr Afasi, vad har du att dölja?

Det ser ut som om jag har ADHD
eller går på partydroger, men är bara glad i hågen
så vi testar våra vingar, kollar vilka som bär bäst istället för att prata väder
Javisst, jag vevar med händerna som den rappare jag äääär!
Förresten, du min skjortärm ..
Bara fortsätter fråga hur jag lyckas göra det såhääääääär!
Det känns inte klokt, man! Hursomhelst, nästa, ut med språket
fram med frågan, om du vågar, vänta...
Hursomhelst, nästa, ut med språket
fram med frågan, om du vågar testa!
Så många frågor men jag har bara några svar
plus att jag har lite annat att göra idag

mohahhahaha.

Av Johanna Sjöberg - 18 mars 2008 22:10

haha, jag höll på att dö nu när jag skulle logga in på äckel cp fitt fucked up bilddagboken som just nu är verkligen världens sämsta =S aja, kolla på bilden .. där det står "dagens ligg ---->" haha, osså ser man min bild precis bredvid ^^ Sen nu när jag skulle logga in på bloggen , så vet ni att man måste skriva en kod .. vilket också är störande! men aja, jag fick koden "runk" typ världens sämsta ever ;P huaa , men nu ska jag slå på någon film och sen ska jag sova .. har nämligen bestämt mig för att gå på ALLA lektioner imorn ;| suck! Men dagen går fort :) får vi hoppas på och mina bloggläsare är bäst ^^ jag lovar, eller hur !? =)


sov gott alla mina kära bloggläsare

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 18 mars 2008 17:39

Då sitter man här igen och skriver på sin sexiga lilla bloggagratis.se funderar seriöst på att byta till typ www.tjejsajten.se eller www.blogspot.com eller nåt sånt! Känns så jävla tråkigt här när man inte kan ha någon header =/ men iaf, dagen har gått konstigt fort .. gick på typ en lektion, gick på sista då det var bild. Annars så har jag sovit till typ halv elva, sen har jag vare med evelina på träslöjden, balders och sen gick vi ner och träffa robin =) och tydligen så ska KEN RING vara här på fredag, fattar ni att jag bara MÅSTE MÅSTE MÅSTE se honom ? =D omg, fett vad jag längtar. Sen på måndag så ska jag, evelina och robin på kina och äta där =) Sen drar vi väll någonstans och tar antagligen med oss lite folk =) På torsdag så är det hockey, fyfan vad jag längtar! Ni kan aldrig fatta, bara för att jag ska träffa en viss person då ^^ haha! fast en dag som jag inte längtar till det är den 21 mars .. fyfan vad jag hatar det datumet, ni kan aldrig fatta =S vill bara att den dagen ska försvinna för tragiskt nog så blir jag deprimerad varenda jävla gång. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck!


aja, kanske skriver mer sen ikväll för nu måste jag ut och lugna ner mig .. sen ska jag göra ett försök till att ringa en person, om den nu inte blir så jävla paff så den börjar smöra totalt eller så vi kan reda ut skiten .. aja! somsagt, nu blir att gå ut och röka hur mycket somhelst och jags kiter i vad alla andra tycker om att jag röker .. mitt liv, mina lungor, mina andetag?


ha en äcklig dag för jag hatar allt just nu!

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 17 mars 2008 23:12

åhh, bilddagboken har blivit sämst, så jävla segt och man hitta fn ingenting där längre plus att det är inte ens snyggt =S fick damp förrut när jag såg att dom hade gjort om, plus att man kan knappt kolla på andras bilder längre för allting är helt fucked up och segare än vanligt. Så gör oss alla en tjänst på bilddagboken och skriv på listan - http://www.fucker.se/bdb/index.php?action=submit ni bara MÅSTE skriva på den, så vi får tillbaka den gamla designen =) för den är endå bäst, tycker jag iallafall. Sen såg jag även att hur många sidor somhelst på "forumet" så hade folk skrivit, byt tillbaka designen och att det kommer säkert minska med hur många somhelst om dom har kvar den. och det är faktiskt sant, för om det kommer fortsätta vara sådär så lovar jag att jag kommer avregstirera mig .. snabbt som satan! aja, somsagt nu ska jag sova .. ciaao!


skriv på listan, skriv på listan, skriv på listan!

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 17 mars 2008 22:38

Idag var jag hemma igen, funderar seriöst på att hoppa av skolan nu. Ingen idé att föröska längre, jag kommer hamna på IV endå så vafan spelar det för roll ? aja, sov till typ ett halv två sen klev jag upp fixade mig. Hoppade på bussen ner til stan och sen sprang jag in på gulan och köpta cigg <3 Sen när jag skulle hoppa på bussen hem så träffade jag therese, danja, sandra och julia. Snackade med dom sen sa vi hejdå nere vi stan och jag hoppade på bussen hem till granloholm, träffade andreas så jag satt och snackade med han! Sen hoppade jag av vid sjukhuset och skulle gå upp till mamma men då hade hon redan slutat så då gick jag hem igen, sen drog jag ut till njurunda m. tha gang och softade på överallt =) nääe, nu ska jag sova och bilddagbokens nya design suger KUKSUGSBALLESFITTKNULLRÖVHÅLSANUSKLAMYDIA!


puss på alla snyggingar

love from hanny

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards