Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Johanna Sjöberg - 13 mars 2008 19:44

Idag har jag varit hemma, för jag orkade inte palla mig till skolan imorse.

Klev upp klockan sju och var as trött satt igång datorn och vart helt plötsligt as pigg =O haha, scary! Satt och lodade på bara och fan inge folk var ju inne på msn heller =| Laddade ner nya windows live messenger och äntligen så funkar det, jippie! =D Har inte snackat ngt med fredrik idag heller, känns faktiskt ganska konstigt! men iaf, har mest bara legat framför tv och datorn och chilla hela dagen. Men imorn blir det skola så det är bara att kliva upp =/ Knäppte även nya bilder förrut, haha .. jag kan inte säga att dom blev sådär AS SEXIGA och AS SNYGGA men dom vart fan inte cp fucked up heller, måste fan ta och köpa mig en riktig digital kamera, eftersom den förra gick sönder på fyllan .. måste bli en sak att köpa i sommar, the end of story! =D Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska ta mig en dusch sen kolla på Private practice & Gordon kitchen's nightmares! äckligt bra prgram är det =) Mamma kom även på mig med ciggen förrut, hon vart inte så lack hon skrattade mest? aja, palla bry sig! och imorse fick man det här samtalet ..


mamma: hej gumman, är du vaken?

jag: aah, har typ nyss klivit upp!

mamma: jaha, hur mår du idag då och blablabla .. sen frågade hon vad jag skulle göra!

jag: ska göra mig lite kaffe nu sen ska jag väll slå på ngn film.

mamma: jaa meb vad härligt, kaffe och cigg .. härlig start på dagen!

jag: ehm, va? cigg ..

mamma: haha, jaja .. blablabla osv.


näe, nu ska jag duscha eller nåt sen blir det tv som sagt, skriver kanske mer ikväll =) btw, har skaffat ny msn - poes@live.se men funderar om jag ska göra en ny m. johanny@live.se istället .. vet inte, vad tkr ni är bäst? laddae även upp en ny presentationsbild så bry er inte om min tjockiz fingrar i förra inlägget ^^


ha en trevlig torsdag kväll

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 13 mars 2008 00:40

Fixade till min sexiga lilla bloggagratis.se som ni säkert ser .. laddae även upp en massa nya bilder som antagligen kommer att poppa upp i ngr inlägg =) btw, så är "presentations bilden" helt fucked up, bara för mina tjockiz fingrar x) waahhaaa, måste även få säga att jag verkligen HATAR alla jävla äckel fjoortiiizaaar som inte ens kan stava på ren svenska, utan dom måste använda bland annat W&Z i allt dom skriver, visst jag brukar också använda W ibland, men inte alltför ofta .. nääe nu orkar jag inte sitta här och klaga nå mer, stannar nog hemma imorn och antingen chillar o tar det lungt eller så kommer jag väll sova vid toalett stolen som söt älskling gjorde förrut, haha .. puss på min frediino älskling <3 många tkr säkert att det blir för mycket snack om min fredrik .. men jag älskar han verkligen i djupet av mitt hjärta! Så det får ni stå ut med =)


PUSSI

Av Johanna Sjöberg - 13 mars 2008 00:35

usch, nu har jag verkligen as ont i magen och mår fett illa =S Vet fan inte vart jag ska ta vägen känns det som. Alla mina bloggläsare och min blogg måste seriöst ha humörsvängingar ;o i tisdags så hade jag 58 besökare och igår (onsdag) så hade jag bara 20. Haha, vissa dagar har jag skit mycket och andra har jag högst 20-30 =P aja, nog om det .. känns som att jag ska spy när somhelst så nu ska jag hoppa ner i sängen och slagga utan min frediino älskling <3 btw, det kanske var han som smittade mig över tlfn ;)


pussypussy!

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards