Alla inlägg den 21 mars 2008

Av Johanna Sjöberg - 21 mars 2008 15:57

haha, den här filmen får mig alltid på bra humör .. den är så jävla bäst och så jävla ful! =D hahahhahahhaha, bara lyssna och skratta som fan, även fast jag har sämst humor. Men att stå och intervjua sig själv är ju inte dirket en sjävklarhet ;)

Av Johanna Sjöberg - 21 mars 2008 15:35

Igår så klev jag faktiskt upp i tid och kom till skolan så jag han t.o.m första lektionen. Suuuperbra av mig, tycker jag iallafall. nääe, nu låtar jag ego .. men det är ju alltid bättre än att komma så sent som jag har gjort dom senaste veckorna. Hade matte sen iaf, det sög totalt och jag ville bara lägga mig ner och sova men Dana var på mig som satan och bah; Johanna, om du mår dåligt så måste du komma hit endå .. så du kanske mår bättre! hööh, ah sure .. ofta man mår bättre av att gå i skolan, när man håller på att spy sönder hela sig själv? hmm, sen gick sandra och jag på extra engelskan, också bra gjort av mig! Det börjar fan ta sig nu asså, så vi satt inne i det lilla grupprummet m. lina, sofia, sanna, nån, asal och sara. Vart inte så mycket jobb, eller inget jobb överhuvudtaget för vi snackade bara, typ =D Sen efter det så drog jag och sara fosshag (my ganstahoe) ner till bussen, tog oss en rök och sen så skulle vi till gulan, men den var stängd =(  så när vi hade kommit ner till stan så gick vi upp till stadium och där köpte hon en as söt tröjja =) Sen gick vi vidare och sen till donken för att käka, vi delade på en big mac meny och sen kom evelina så hon satt med oss en stund sen när vi var klara så gick vi bort till indiska och flamsa på som fan. Traskade senare ner mot bussen och åkte tillbaka till skolan igen, satt oss med en massa folk och pratade, skrattade och hade det fett skoj! Sen drog jag hemöver, sen när jag kom hem så kom mamma ocjså hem samtidigt, så jag hjälpte  henne med att plocka in matvarorna sen satt jag mig en stund framför datorn/tvn och kollade runt. Sen skulle vi äta, åt tacos fast med kyckling .. fett mumma!


Senare på kvällen så satt mamma och jag bara och snacka en massa tjejsnack. sen när jag frågade om hon kunde köpa ut åt mig ngn gång så sa hon ingenting utan hon gav mig en cigg, hällde upp ett vinglas och sa att jag fick dricka hemma om jag ville och jag fick röka hemma om jag ville, haha .. hyffsat paff man blev! aja, mamma gick och la sig ganska tidigt och jag satt uppe små lullig av allt vin jag hade hinkat i mig, sen fick jag för mig att jag skulle gå ut och hamnade hos någon kille som bjöd in mig, tyvärr så minns jag inte mer .. men jag vaknade upp i min säng imorse och mamma visste inte ens att jag hade gått ut =S fett scary, för jag minns verkligen ingenting .. Johanna goes drunkie =D hahahahah! Klev upp runt halv 12 åt frukost med mami sen skulle hon åka och jobba så jag fixade mig och skulle ner till gulan och klart som fan så är DEN STÄNGD! fick mentalt cp bryt så jag tog bussen hem igen, och jobbigt nog så är det röd dag så dom går som på helgerna, 2 ggr i timmen =| Men ag klarade mig iaf och nu sitter jag här och bloggar och är sur för att jag inte har ngr cigg, och gulan öppnar även nästa fredag igen .. suck! Aja, nu ska jag göra mig lite mat sen ska jag nog ringa en person, frågan är bara om jag egentligen ska göra det .. det är ju trots allt den 21 mars .. hata den 21! Finns fan inget värre, aja .. skriver mer ikväll och ring om det är nåt - 076 112 45 90.


ha en trevlig påsk med mycket godis och mys

love from hanny

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards