Alla inlägg under mars 2008

Av Johanna Sjöberg - 23 mars 2008 23:54

Nu finns det tyvärr inte så mycket mer att skriva än att filmen är slut och jag dampar loss på msn för typ ingen orsak ? aja, imorn blire hockey med evelina .. waahoooie! Så vi ska dra till timrå på dagen någon gång sen ska jag hämta biljetten hos mormor och morfar sen ska vi antagligen dra bort till tobbe och softa på samt fixa oss osv, som typ alla vet att tjejer bara måste göra =D Sen tar vi oss till matchen på nåt sätt, sen ska vi skrika halsen av oss och efter matchen så ska vi ut och ränna i timrå m. folks och jag måste få tag på cigg ;| men jag hittar nog någon som kan köpa ut 2 älskade paket till mig, jag låter fan som en jävla rökalkholist, vett fan vad det är men skitsamma! Sen sover vi iaf hos evelinas farmor och bara tar det chill, om vi nu inte hamnar helt fel. Nääe, nu ska jag ta mig en rök sen ska jag slå på 1408 igen , den är så fucking bäst och tacktacktack <3 för alla besök idag, vet inte varför men jag blir superglad =D wiiie!


sov gott kära bloggläsare

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 23 mars 2008 21:48

Just nu så kollar jag på miss secret agent 2, den är väll sådär men jag återkommer till bloggningen efter filmen. Såg även att det var många besökare idag, blir alltid så jävla glad för det! puss på er sötnosar , somsagt .. återkommer senare =)


ha en mysig kväll folks

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 23 mars 2008 10:42

Idag vat jag inte vad det är som händer, ska nog ut och graffa som fan .. fyfan, mitt nya beroende. Men det är kul som satan, och färgen håller längre än ciggen så man kan inte jämföra lixx =D ääh, nu vet jag inte vad jag snackar om .. såg att det redan var 31 besökare, wiiiie! jag älskar, älskar, älskar er <3 jag lovar! Skönt är det också att det är söndag men det är ju ingen skola imorn, grymt härligt att bara få sova bort hela dagarna och grejjer. Nääe, nu ska jag ut med hundarna på en lite promenad och ta mig ngr bloss. Ciaaaaaaaao!


ha en skön vinterdag

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 23 mars 2008 01:03

Nu är jag verkligen superglad, ojoj asså .. en sån här bra dag har jag inte haft på länge! Så jävla skönt, fyfan asså =D nu är jag röksugen och jag har faktiskt baxat 3 ciggisar av mamma men jag orkar inte gå ut och röka, känns som att jag ska däcka typ vilken sekund somhelst plus att jag har skjutit fram sängen till datorn så nu ligger jag i sängen och skriver, myspys det! nääe, nu ska jag nog stänga ner .. på måndag blir det ju hockey iaf, fatta vad jag längtar tills jag ska träffa en viss person där och sötemelie kanske också kommer dit, håller på att typ tvinga henne nu ;) Mamma jobbar dag imorn så jag får sova hur länge somhelst och jag ska fan klivka upp halv sju imorronbittit när hon har åkt till jobbet och röka, bara för att jävlar ordentligt =D haha, omg .. nääe nu börjar det spåra ur ska nog ta mig en rök endå, eller ? aah vi får se nu säger jag hejdå iallafall och tack för alla besökare igår. Bjuder även på en mongo bild på mig, annars så blir inläggen så tråkiga ;( eller näe förresten, såg nu att jag inte hade lddat upp den, tar det imorn ist =) ciaaaaao!


sov gott vart än i världen ni befinner er

love form hanny

Av Johanna Sjöberg - 22 mars 2008 13:36

Då sitter man här igen ensam, mamma har nyss åkt iväg till jobbet så jag blir ensam hemma ikväll och jag har fortfarande inga cigg för mamma vägrar köpa ut =| suck! aja, idag ska man väll bara ta det lungt .. har fett ont i huvudet efter nattens äventyr, fast kul var det ju iaf en liten stund innan allt spårade ur totalt! Nu sitter jag även här och lyssnar på I just died in your arms tonight med t-pain jag bara älskar låten, den är verkligen störtskön kan jag lova! Så tanka ner den, eller klika in på youtube och bara njuut =D Bra endå att jag är på bra humör, trodde att jag skulle vara sur men nejnej. Haha, sandra och jag har typ världens mest intressanta konversation om allt som hände igår, så jävla fult! ääh, nu ska jag nog ringa robin och fråga om han vill hitta på nåt, kanske mathilda också ska med .. ungen kom ju hem igår från spanien så hon är väll niggah nu eller nåt sånt =D och emmababe fyller ju 15 idag, grattis gumman <3 Nu ska jag kolla på the hills och snacka i telefon .. ciaaao ;)


ha fett skön påsk bloggisar

love from hanny


Av Johanna Sjöberg - 22 mars 2008 02:11

åh fyfan vilken jävla kväll .. helt jävla otroligt att så mycket kan hända på en sån kort tid, på en kväll liksom. Det var en massa bråk, fylla, slagsmål, hot, folk som spydde fan överallt och en massa snutar och typ 3 polisbilar och en stor "polisvan" tragiskt nog så var ju grannarna tvungen att ringa snuten även fast vi inte ens hade gjort någonting sen skulle en viss person börja kaxa mot andra osså kom det ett nacksta gäng och blahblahblah, mer behöver ni inte veta .. mer än att det var en fett rörig kväll .. men endå kul, faktiskt .. från början iaf =) nääe, nu orkar jag inte skriva nå mer. Ska kolla på girls of the playboy mansion sen ska jag slagga. och inga cigg har jag heller, fett med suck! ääh, nu är jag less ... ciaaaaaao homie!


sov gott kära bloggläsare

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 21 mars 2008 15:57

haha, den här filmen får mig alltid på bra humör .. den är så jävla bäst och så jävla ful! =D hahahhahahhaha, bara lyssna och skratta som fan, även fast jag har sämst humor. Men att stå och intervjua sig själv är ju inte dirket en sjävklarhet ;)

Av Johanna Sjöberg - 21 mars 2008 15:35

Igår så klev jag faktiskt upp i tid och kom till skolan så jag han t.o.m första lektionen. Suuuperbra av mig, tycker jag iallafall. nääe, nu låtar jag ego .. men det är ju alltid bättre än att komma så sent som jag har gjort dom senaste veckorna. Hade matte sen iaf, det sög totalt och jag ville bara lägga mig ner och sova men Dana var på mig som satan och bah; Johanna, om du mår dåligt så måste du komma hit endå .. så du kanske mår bättre! hööh, ah sure .. ofta man mår bättre av att gå i skolan, när man håller på att spy sönder hela sig själv? hmm, sen gick sandra och jag på extra engelskan, också bra gjort av mig! Det börjar fan ta sig nu asså, så vi satt inne i det lilla grupprummet m. lina, sofia, sanna, nån, asal och sara. Vart inte så mycket jobb, eller inget jobb överhuvudtaget för vi snackade bara, typ =D Sen efter det så drog jag och sara fosshag (my ganstahoe) ner till bussen, tog oss en rök och sen så skulle vi till gulan, men den var stängd =(  så när vi hade kommit ner till stan så gick vi upp till stadium och där köpte hon en as söt tröjja =) Sen gick vi vidare och sen till donken för att käka, vi delade på en big mac meny och sen kom evelina så hon satt med oss en stund sen när vi var klara så gick vi bort till indiska och flamsa på som fan. Traskade senare ner mot bussen och åkte tillbaka till skolan igen, satt oss med en massa folk och pratade, skrattade och hade det fett skoj! Sen drog jag hemöver, sen när jag kom hem så kom mamma ocjså hem samtidigt, så jag hjälpte  henne med att plocka in matvarorna sen satt jag mig en stund framför datorn/tvn och kollade runt. Sen skulle vi äta, åt tacos fast med kyckling .. fett mumma!


Senare på kvällen så satt mamma och jag bara och snacka en massa tjejsnack. sen när jag frågade om hon kunde köpa ut åt mig ngn gång så sa hon ingenting utan hon gav mig en cigg, hällde upp ett vinglas och sa att jag fick dricka hemma om jag ville och jag fick röka hemma om jag ville, haha .. hyffsat paff man blev! aja, mamma gick och la sig ganska tidigt och jag satt uppe små lullig av allt vin jag hade hinkat i mig, sen fick jag för mig att jag skulle gå ut och hamnade hos någon kille som bjöd in mig, tyvärr så minns jag inte mer .. men jag vaknade upp i min säng imorse och mamma visste inte ens att jag hade gått ut =S fett scary, för jag minns verkligen ingenting .. Johanna goes drunkie =D hahahahah! Klev upp runt halv 12 åt frukost med mami sen skulle hon åka och jobba så jag fixade mig och skulle ner till gulan och klart som fan så är DEN STÄNGD! fick mentalt cp bryt så jag tog bussen hem igen, och jobbigt nog så är det röd dag så dom går som på helgerna, 2 ggr i timmen =| Men ag klarade mig iaf och nu sitter jag här och bloggar och är sur för att jag inte har ngr cigg, och gulan öppnar även nästa fredag igen .. suck! Aja, nu ska jag göra mig lite mat sen ska jag nog ringa en person, frågan är bara om jag egentligen ska göra det .. det är ju trots allt den 21 mars .. hata den 21! Finns fan inget värre, aja .. skriver mer ikväll och ring om det är nåt - 076 112 45 90.


ha en trevlig påsk med mycket godis och mys

love from hanny

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards