Alla inlägg den 23 mars 2008

Av Johanna Sjöberg - 23 mars 2008 23:54

Nu finns det tyvärr inte så mycket mer att skriva än att filmen är slut och jag dampar loss på msn för typ ingen orsak ? aja, imorn blire hockey med evelina .. waahoooie! Så vi ska dra till timrå på dagen någon gång sen ska jag hämta biljetten hos mormor och morfar sen ska vi antagligen dra bort till tobbe och softa på samt fixa oss osv, som typ alla vet att tjejer bara måste göra =D Sen tar vi oss till matchen på nåt sätt, sen ska vi skrika halsen av oss och efter matchen så ska vi ut och ränna i timrå m. folks och jag måste få tag på cigg ;| men jag hittar nog någon som kan köpa ut 2 älskade paket till mig, jag låter fan som en jävla rökalkholist, vett fan vad det är men skitsamma! Sen sover vi iaf hos evelinas farmor och bara tar det chill, om vi nu inte hamnar helt fel. Nääe, nu ska jag ta mig en rök sen ska jag slå på 1408 igen , den är så fucking bäst och tacktacktack <3 för alla besök idag, vet inte varför men jag blir superglad =D wiiie!


sov gott kära bloggläsare

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 23 mars 2008 21:48

Just nu så kollar jag på miss secret agent 2, den är väll sådär men jag återkommer till bloggningen efter filmen. Såg även att det var många besökare idag, blir alltid så jävla glad för det! puss på er sötnosar , somsagt .. återkommer senare =)


ha en mysig kväll folks

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 23 mars 2008 10:42

Idag vat jag inte vad det är som händer, ska nog ut och graffa som fan .. fyfan, mitt nya beroende. Men det är kul som satan, och färgen håller längre än ciggen så man kan inte jämföra lixx =D ääh, nu vet jag inte vad jag snackar om .. såg att det redan var 31 besökare, wiiiie! jag älskar, älskar, älskar er <3 jag lovar! Skönt är det också att det är söndag men det är ju ingen skola imorn, grymt härligt att bara få sova bort hela dagarna och grejjer. Nääe, nu ska jag ut med hundarna på en lite promenad och ta mig ngr bloss. Ciaaaaaaaao!


ha en skön vinterdag

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 23 mars 2008 01:03

Nu är jag verkligen superglad, ojoj asså .. en sån här bra dag har jag inte haft på länge! Så jävla skönt, fyfan asså =D nu är jag röksugen och jag har faktiskt baxat 3 ciggisar av mamma men jag orkar inte gå ut och röka, känns som att jag ska däcka typ vilken sekund somhelst plus att jag har skjutit fram sängen till datorn så nu ligger jag i sängen och skriver, myspys det! nääe, nu ska jag nog stänga ner .. på måndag blir det ju hockey iaf, fatta vad jag längtar tills jag ska träffa en viss person där och sötemelie kanske också kommer dit, håller på att typ tvinga henne nu ;) Mamma jobbar dag imorn så jag får sova hur länge somhelst och jag ska fan klivka upp halv sju imorronbittit när hon har åkt till jobbet och röka, bara för att jävlar ordentligt =D haha, omg .. nääe nu börjar det spåra ur ska nog ta mig en rök endå, eller ? aah vi får se nu säger jag hejdå iallafall och tack för alla besökare igår. Bjuder även på en mongo bild på mig, annars så blir inläggen så tråkiga ;( eller näe förresten, såg nu att jag inte hade lddat upp den, tar det imorn ist =) ciaaaaao!


sov gott vart än i världen ni befinner er

love form hanny

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards