Alla inlägg under januari 2008

Av Johanna Sjöberg - 7 januari 2008 21:01

Woohoo, idag fyller min bitch robin bäckström 16, wiiie! =D älskliing's vännen som är bäst i alla lägen, haha .. är så jävla glad att jag håller på att explodera .. sitter och lyssnar på; Timbaland ft. one republic - Apologize (DJ Ypsilonta Hard Dance Remix) shiiiet vad jag ÄLSKAR låten! <3 asså oh my god liksom, blir så fucking jävla glad när jag hör den .. förrut så grinade jag typ sönder när jag hörde den men remixen blir man mkt gladare av =D och inte nog med det, så har jag lunar's bästa låt på pressen .. haha apologize remixen men endå, check it out; www.lunarstorm.se/slowdrug iiiih, nu ska jag dunka vidare ;) skriver kanske mer sen .. puss!

Av Johanna Sjöberg - 7 januari 2008 18:44

Vaknade av att väckarklockan ringde vid 7 klev upp och var ganska pigg även fast jag bara sov typ ngr timmar ;/ usch, låg och snurra runt i sängen typ hundra ggr och vände på täcket och alltihop. Efer jag klivit upp så klädde jag på mig, fixade håret, sminkade mig o så. Sen drog jag mig ut i köket och snubblade på 2 hundar som låg mitt på golvet, haha! Tjockade i mig lite furkost iaf fast fick inte ner så mkt. Sen klädde jag på mig ytterkläderna och gick till bussen. Fast hade ingen muzik för jag råkade tvätta mobilen i tvättmaskinen igår ;/ men fet suck! ååh, så nu har jag ingen tlfn heller .. fewtiing booring! Sen kom inte buss jäveln förens 08:57 och jag skulle ha tagit 08:09 bussen ;o blev fett irriterad och gick hem igen, hämtade ipoden och pratade lite med mamma. Sen pallade jag mig upp till bussen igen och hoppade på 08:57 bussen. Kom till skolan och då hade jag redan missat; Handledartiden och engelskan! Gick iaf ut och tog en rök sen kom sebbe och chadi osså letade vi upp julia,sandra vicky o dom. Hittade dom efter ett tag så då drog vicky,jag,chadi och sebbe ner till busshållsplatsen och rökte. Sen drog vi upp igen och softade på i typ en evighet, snackade med evelina o så. Sen hade vi fysik med äwckel Dana. Kollade på ngn film om broar ;o Sen fick vi sluta, gick och åt lunch med darlings <3 Sen väntade vi på evelina as fitt länge för hon skulle med till Gulan och köpa cigg, haha .. sen kommer hon och då sa hon att hon skulle äta först sen när hon var klar och vi skulle gå så kunde hon inte gå för hon frös så mkt om armarna och olivia hade hennes jacka. Så hon följde inte med, söt puppa!


Iväg kom vi iaf, vicky, julia och jag. Gick till gulan och köpte cigg och tuggumi sen drog vi tillbaka till skolan osså plattade vi håret igen x) mwahaha! Sen snackade jag lite med vicky innan jag drog till mia och beställde en tid där. Så nu ska jag dit på fredag kvart över 2 och jag har soss möte 13:00 ;o less less less ! Ska färga håret, klippa och göra slingor iaf =) Sen frågade jag hur mkt det skulle gå på och hon sa; Allting kommer gå på 1.130 ;o asså ah my gaad! Så nu måste jag ringa till mormor och smöra för lite pengar. mohahaha, haha dum jag är x) Sen drog jag till tandläkaren och var där i tio minuter, mwahaha .. fett fort det gick! Sen hoppade jag på bussen hem och när jag kom hem så snackade jag med mami om dagen och grejjer. Sen gick vi ut med hundarna, städade ut julen, och bar ut alla kartonger till förrådet. Sen när vi kom igen så gick jag och la mig och myste med Gustav men naturligvis så somande jag och vaknade av att mamma sa att maten var klar. Klev upp och höll på att frysa ihjäl ;/ tog på mig lite mer kläder och sen gick jag och åt. Nu har jag typ nästan precis satt mig vid datorn. Ska snacka med evelyn snart i tlfn men hon var hos sin mormor så hon kunde inte prata, söwt puppa! haha, bara för att jag gillar att ha länkar på min blogg ;o Kolla in; http://sslowdrug.bilddagboken.se Sen finns det 2 låtar som ni bara MÅSTE ladda ner; Flipsyde - Someday & Comatose - Skillet. Så djävulskt sköna låtar, grinar typ när jag hör someday med flipsyde! men nu ska jag typ kolla på tv eller något sånt.


ha en fortsatt trevlig kväll

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 6 januari 2008 22:23

Snart ska jag ta och hoppa ner i sängen och mysa på med musik och tlfn snack. och imorrn äre äwckel skola, vill fan inte gå men måste ju ;/ kommer fan inte kunna sova ngt alls typ inatt. usch, osså kommer man vakna as trött imorrn och vara sur och irriterad för ingenting funkar! men jaja, inte långt kvar nu .. brukar gå ganska fort sen blire sommarlov =D wooho, mkt party och solande och badande och allt sånt där you know! btw, så får jag moppe för ag fyller 15 i sep. men jag kommer fan inte hinna köra den nå mkt alls ;/ fuck, irriterande det med. men nu ska jag sluta vara sur och gå och lägga mig eller så blire mer msn snack, får se .. hörs imorrn =)


godnatt på er så länge

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 6 januari 2008 16:17

Fy fan säger jag bara, vilken djävulskt seg dag. asså fan, imorrn är det skola och det blir bara en massa jävla pluggande och läxor. Men iår ska jag fan få G på allt, fy fan vad duktig jag ska va! Fast jag kommer inte kunna hålla det, trust me =D aight, idag blev det inge stan med mamma det snöade så jävla mkt och typ alla affärer är stängda och jag vaknade runt halv 2 så ingen av oss orkade. Klev iaf upp då, fixade mig och klädde på mig sen gick jag och tjockade i mig lite frukost sen gick jag ut på en långrunda med hundarna i fitt vädret, asså shit vd det snöäar och blåser, uusch och blää! jag vill ha sommar, sommar, sommar! Imorrn ska jag iaf ner till mia och fixa tid för håret, fast nu funderar jag på att skippa det blonda och lägga i olika fäerger av ljusbrunt ist !? vad tycks, kommentera om ni har ork och lust =) Ska fixa tid imorrn iaf osså ska jag fråga om råd och grejjer, men det kommer nog bli as bra. Nääe, nu ska jag gå och tjocka i mig lite middag och nova är helt utslgen för hon stog och åt ur potatispåsen när vi kom hem från macken, asså haha .. hon äter rå potatis, lill älskliingen ! men skrive maybe more later.


ha en god kväll

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 6 januari 2008 03:23

Nu har jag så jävla ont i ryggen och axlarna samt nacken så jag tror att jag dör. Har fan snacka med robin typ hela kvällen på msn och töntat oss, mohahahaha! fett vad skönast han är <3 åhh, jag är så jävla sugen på att fixa mitt hår nu! asså verkligen NU NU NU NU NU NU NU NU!! Hoppas att det kommer bli bra iaf men det tror jag =) Sen får ni fan ta och kommentera mera på bilddagboken, asså jag kommenterar juh såklart tillbaka; http://sslowdrug.bilddagboken.se eller adda msn; sslowdrug@hotmail.com wohoo, nu ska jag ändra status på msn och sätta datorn på vänteläge tills imorrn. fast det som är roligt när man vaknar är att hur många somhelst har skrivit, haha! Slänger upp en bild nedanför på tyra banks, tycker att hon är så otroligt fin på bilden osså har dom gjort om till gröna ögon och det passar min blogg =) Men skriver mer om dagen imorrn. Sov gott till er alla vart än i världen ni befinner er.


Goodnight, sleep tight

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 6 januari 2008 02:55

jag blev utmanad av älsklingsnathalie

Här kommer reglerna: "Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg."



1. jag skrattar alltid, eller jah ... oftast

2.jag är väldigt lat , och min kondis är inte på topp

3. pluggar för lite

4. jag älskar att sjunga i duschen

5. jag lyssnar på techno/Rn&B/hiphop/rapp osv!

6. jag är sms beroende

7. jag har väldigt dåligt minne

8. jag älskar att sova


jag utmanar: ingen (A)


Av Johanna Sjöberg - 5 januari 2008 19:35

Wooho, till veckan så ska jag till mia osså ska hon fixa mitt hår. Ska klippa antingen rak lugg eller fortsätta ha sne lugg, vet inte hur jag ska göra än. Sen ska jag klippa upp håret mer längst upp på huvvet för det börjar bli för långt så jag får ingen så kallad "volym" på håret. Sen ska jag klippa upp det mer på mitten fast längden ska jag ha kvar för alla tror att jag har löshår, men sånt behöver jag inte, lucky me =) Sen ska jag färga hela håret jätte mörkbrunt nästan svart och lägga i tjocka och smala blonda slingor i hela håret. Fast ska fråga mia om det passar bäst med lugg eller sne lugg med hårfärgen! Men det kommer bli fett naaajs kan jag lova. wiie, fett vad jag längtar =D Imorrn blire stan med mamma, ska köpa nya skor och ett par nya byxor, vet previs vilka jag ska ha =D men nu blire nog inga fler inlägg. Men ha det sooft endå folks. puss på söt rumporna era, haha .. I'm happy ! =D


ha det suuperbääst

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 5 januari 2008 19:17

Haha, det låter så sjukt när dom sjunger live, bara kolla .. fast det bästa är på slutet och ibland så låter det som att dom är typ förkyld. Jaja, bra är dom iaf, enligt mej =D <3

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards