Alla inlägg under januari 2008

Av Johanna Sjöberg - 19 januari 2008 20:44

Igår så fick jag skjuts ner till stan av mamma, först åkte vi på sjukhuset för att fixa money till mig =) sen drog jag och mötte upp emma och evelina. Dampade på som vanlit och evelina satt sig mitt på golvet på glitter och började as flabba, sen när hon skulle resa sig upp så höll hon juh på att riva hela stället med sin jacka, haha fy faen! Sen tog vi en rök osså gick vi till kebab city och räffa andré som köpte ut cigg sen. Efter det så tog vi bussen till timrå, träffade viktor på bussen och han dissade oss för ngn jävla jennie! Så vi drog till birsta och fixade spritpenna sen drog vi till timrå. Därefter så gick vi upp till tobbe, han och ngn polare skulle lana så vi drog på fett med musik och knäppte en öl och rökte, wiiho! osså snackade vi med davve o grejjer. Sen gick vi ut och mötte viktor vid kvart över 8 och då ville han tydligen inte dissa oss längre, så vi gick upp till tobbe sen drog vi ut igen och gick till bussen! Var hemma i haga runt nio. Gick upp till evelina och att oss vid datorn, sen fixade vi käk runt kvart i elva, haha! senare så gick vi och la oss och kollade på film, as bra var den men vi somnade ganska snabbt.


Sov as skönt inatt, men vaknade runt sju och var såklart as pigg, men tvingade mig själv att somna om till halv elva. Sen gick jag upp och satt med mathilda och mia i soffan och kollade på ngt barnprogram på norska, hmm .. dom fattade typ inget .. även fast det var dubbat men endå ;) Sen vaknade evelina till så vi satt oss vid datorn igen .. osså for pernilla iväg med småungarna så vi bestämde oss för att ta en rök. Sprang längst ner i källaren osså fick evelina för sig att vi skulle gå ut och röka utanför källarporten så det inte rökte in. haha, så vi står där i bara tröjja och mysbyxor med fetaste knull ruffset i håret och håller på att frysa ihjäl för att det är as kallt ute, det snöar/regnar och det var sten överallt så man fick as ont i fötterna. När jag hade rökt klart ciggen så skulle jag öppna dörren och insåg då att dörren var låst. Haha, fy faen .. la av fetaste garvet! Sen fick vi springa uppför backen och in i porten sen uppför 100000 trapp steg typ, och alla i området kollade jävligt konstigt på oss, höhö .. så jävla roligt =D


In kom vi iallafall och då ringde mamma och sa att vi skulle på bio med nina och åsa. Så vi fixade oss lite snabbt och sen gick vi ner till stan, sen hämtade mamma mig vid p-city osså for vi till birsta och handlade sen for vi hem, fixade oss osså drog det av till bion såg förtrollad, ååh den var så jävla bra! lungt att jag ska köpa den när den kommer ut =D Sen drog vi på sushi bar och åt. Efter det så drog vi hem igen, kommer inte ihåg hur mkt klockan var men skitsamma. Nu är jag hemma iaf och catwomen börjar om 3 minuter så jag avrundar och lämnar bloggen för ngr timmar.


ha en supersoft lördagkväll

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 18 januari 2008 13:56

Så nu är jag hemma igen, är så grymt jävla skönt när man slutar tjugo över ett på fredagar. Tog min egna lilla sovmorgon imorrse men kom till skolan runt tio iaf, så så sen var jag inte. Hade engelska då driekt osså snackade jag med evelina imellan åt och hon skickade även ett sms bah; Nu jävlar kommer du till skolan, för jag måste ha min väska! haha, hon skrev även ngt sånt igår .. men det roligaste var ju att mitt skåp har vare uppe i två dagar nu för hon ska kunna gå in och hämta väskan osså höll hon fan på att dö när jag gick dit och bara öppnade skåpet, haha! Sen drog sandra,vicky och jag ut och tog en rök. Sen vart det svenska, hade läförhör, som gick skit? hmm .. måste skärpa mig på det där. Sen vare lunch, så sandra, jag och C/O gick dit. Sen drog vi ner till busshålsplatsen för att möta upp julia harström, tog en till rök sen gick vi upp till skolan igen. osså snackade typ hela skolan om att VG skulle få spö av ngn tjcokis x) men jag tror aldrig att det blev av, typ tomma hot .. som alltid nästan! Sen hade vi fysik med dana. byggde spaghetti broar och jag var med söt vicky! Sen drog jag hem och nu7 sitter jag här och lyssnar på ken ring <3 waaho, har blive kär i han fan ;) närå, skojja bara ..


Ikväll blire mini fest med viktor och evelina. Han hade köpt två backar öl vafan, det är bara botten upp folks! Sen sover vi antagligen där eller hos evelinas farmor och farfar. och jag som trodde att BUP skulle hit idag? men nejnej, sa mamma! Dte skulle bli till veckan ist, jaja .. that's life .. and life sucks! hahahahaha! men nu blire abra tomprat .. och mathilda, jag vet att du läser det här!! såå riing när du läser precis den här raden, haha! 076 112 45 90 men nu ska jag klicka vidare på you tube och lunarstorm. Måste bara få säga att jag älskar mina brudar, aldrig utan er <3 btw, så kommer jag antagligen inte ha ngn dator förens på fredag? hmm .. jobbigt men vi får se hur det blir och måndag är vi lediga, gaah .. vad jag ska soova!


ha en soft weekend och festa lungt

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 17 januari 2008 23:07

Sen sist jag skrev, vilket var ngr timmar sen så har jag bara städat, sovit,  duschat, vare hundvakt och snacka i tlfn. Mormor kom och hämtade mig vid 4 sen for vi hem till henne och morfar osså åt jag pannkaka med blåbärs sylt och grädde, även fast jag inte borde! Sen drog vi till eo;n arena vid kvart i 5 .. gick faktiskt fort att gå och när vi kom dit så gick jag och köpte ramlösa och sen gick vi upp och kollade på matchen. Det slutade med 4-3 till Timrå IK, haha frölunda loosa. men iofs, timrå is tha shiiet! backlund spela fan as bra. Sen gick vi hem vid halv 10 tiden och var hemma vid tio över tio. När vi kom hem igen så skjutsa mormor hem mig direkt och nu har jag typ nyss satt mig här. Sitter och lyssnar på min fett ÄLSKADE Ken ring <33333 han är bara sååååååååååå jääääääävla gryyyyyyyyym! wiihoooe =D men nu ska jag slagga, blir skola imorrn .. som tur är så slutar vi tjugo över ett så det blir sooft, men somsagt nu ska jag slagga .. eller så tar jag en rök före! aah, det blir nog så =P


kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 17 januari 2008 07:13

och här sitter jag återigen och lyssnar på min grymt älskade Ken ring. orkar inte med skolan idag, känner mig trött och helt mentalt slut i kroppen. Så jag stannar hemma och sover istället. Ikväll äre match, Timrå IK - Frölunda Indians. Så jag och morfar ska gå, är så fucking jävla kul, wiiihooe =D ring om ni ska dit; 076 112 45 90. Men nu ska jag slagga igen, eller släägish som macahan säger, hehe .. sötfaen! ååh, sen hade älsklings skrive såhär på msn i tisdags utan att jag visste om det? hmm, såg det sen iaf; måste dra vi hörs imorn snuttan .. luv ya! (L) sov gott puss! hihi, gosinosis är bäääst. Men som sagt nu ska jag slagga, återigen. uush, det vart ett rörigt inlägg men shit the same!


kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 16 januari 2008 21:34

Hmm, sjukt hur mkt det går att göra med photoshop. och inte för att tala om hur lurad man kan/blir i tidningar och på alla modell bilder, dagens samhälle är fan inte normalt längre. Ta en titt själv!

Av Johanna Sjöberg - 16 januari 2008 16:42

Vaknade som vanligt alldeles för sent. Idrottsvalet började runt 8 och jag vaknade runt halv 10-10 ? hmm, illa. Klev upp då iaf och fixade mig, tjocka i mig frukost som ännu en gång motvilligt gick ner. Gick ut med nova och vicktor sen drog det mot bussen. Hoppade av i haga och sprang på gulan och köpte cigg, fick extra långa för normalt pris. haha, tack kinesen =D Sen drog det mot skolan, snackade med linnéa och felicia i matsalen. Sen drog vi ner till elevfiket och dör fanns såklart inga mackor och man höll på att dö av svält, hmm .. Gick upp till matsalen igen men det var äwckel mat så jag snackade med evelina ist, drog ut och rökte med henne sen gick vi upp. Fixa till oss sen drog chadi och jag ut och rökte med amanda. Sen följde vi med henne upp till D o grejjer. Sen stack jag på extra engelskan typ 30 minuter för sen, men shit the same! Klickade typ bara runt på det enoooorma internet och lyssnade på musik. Sen vart det rast. Så sandra, vicky och jag drog ut och tog en rök. Hade sen SO och vi pluggade vidare på grupparbetet. Sen bar det iväg hemåt. När jag kom hem så ringde mamma och sa att skolan hade tagit kontakt med rektorn eftersom lena tog mitt cigg paket förra veckan, osså frågade jag mamma om hon vart sur .. men hon sa bah; äääh, skit i det där! om jag säger att det är lungt att du röker, då är det så! haha, min morsa ääär bäääst! <33 Så hagaskolan kan juh säga vad dom vill! Nu ska jag fixa med maten för mamma kom precis hem.


kram från hanny

linnéa edholm! <3

Av Johanna Sjöberg - 16 januari 2008 09:22

Nu sitter jag här i den sugiga morgonen och lyssnar på min älskade Ken ring. haha! Började för typ 2 timmar sen nästan men ska typ ta bussen snart, ska bara platta håret, klä på mig, äta frukost, leta upp nycklarna & busskortet samt borsta tänderna och bestämma vilken jacka jag ska ha. Haha, vill bara skita i hela dagen men då blire skolk och mamma blir piss off! ååh, äntligen .. idag blire att köpa cigg på gulan , har vare utan hur länge somhelst asså ;/ men nu är det över =D wiiihooe, men nu måste jag fortsätta med mitt oändliga fixande med mig själv. haha , jaja .. skriver mer sen i eftermiddag antagligen, förresten finns det ngt bra program på tv;n ikväll? haha ;)


kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 15 januari 2008 21:59

Helvet vad kul mathilda och jag hade i backen igår. Asså ni skulle ha vare med folks! Lånade evelyns snowboard och det gick juh såklart sämst men det funka! Sen gjorde jag fetaste vurpan och såklart så kommer mathilda flygande och landar precis på mig så vi börjar as garva båda två. Sen kom det två killar och bah; behöver ni hjälp brudar? och då började vi garva ännu mer och dom bara kollade på oss som om dom tyckte att vi var helt jävla cp, haha =D Åkte ner med dom iaf osså snackade vi om sex å sånt, haha .. stackars killen .. han hade fått typ världens sämsta sätt att förlora oskulden på, haha .. tkr verkligen synd om han =PSen åkte vi ännu mer osså lärde mig en av dom ett superbra trick på brädan sen vurpade jag såklart ännu fler ggr och började as flabba som vanligt. Men vi ska dit på fredag igen oh åka med dom hela kvällen sen blire antagligen fest med dom också =D Kom hem runt elva tiden och var as trött, hoppade in i duschen, snackade med folks på msn och sen slaggade jag störtskönt. Flög upp ur sängen runt 7 imorrse och det kändes som att jag hade sovit över rejält så jag skyndade mig att slänga på sminket, kläder o grejjer sen gick jag ut i köket och såg att vi började 09:20 .. hmm, suck! Så jag hoppade ner i sängen igen och sov i typ 25 min x) Klev upp sen igen. Fixade till mig återigen och gick ut till köket och tjockade i mig lite frukost, som motvilligt gick ner! Tog bussen till skolan och rökte på en o samma gång. Gick direkt till matten med sebbe och sandra. Snackade om allt möjligt och pluggade .. fast det kändes som att jag bara ville gå in på toan och spy upp allting, så känns det med allt jag äter överhuvudtaget .. usch! Jag hatar verkligen min kropp, jag står inte ut längre. Sandra och jag gick upp till våran korridor efter lektionen iaf, satt där och loda och jämförde ljudet på våra telefoner och mitt var bäst även fast sandra har en likadan telefon? hmm, skuumt! Sen kom stina och olivia och sa att dom hade redan vare och ätit. Så sandra och jag drog ner till maten, jag trök i mig salladen men fick sen dåligt samvete .. men vi gick ut och rökte ist och snackade fester, haha .. hon är skön som fan bruden! Sen gick vi upp igen och hade SO var i datasalen och fick reda på att vi skulle göra ett grupparbete, fick vara med Stina, andreas och josefin. Suupernice! Efter SO lektionen så drog sandra och jag ut och rökte igen med lill danne från sjuan, haha fy fan vilken grapp! Skrattade som fan åt lillsaken. Sen drog vi på bilden, fick rita fritt så jag ritade bara en massa bullshit =D Sen gick vi upp till musiken, sandra, julia o jag. Gick bakom där, där andreas och vicky stog .. vicky bjussa på cigg osså stog jag och pratade med julia efter alla hade gått. Sen drog vi in på musiken, kollade på School of rock tror jag att den hette, haha fett bra var den iaf.


Sen var det slut på dagen och mamma kom och hämtade mig på skolan, och när vi kom hem så var redan soss där. Snackade med dom själv idag, kändes helt okej .. även fast dom bara snackar bullshit och inte fattar ngt alls! Dom var här i typ 40 minuter. Efter det så drog mamma och jag ut med hundarna och gav dom mat sen blev det av till ikea. Hittade ett par as snygga läder stövlar på din sko för 480,- men dom satt sedan ner dom till 250,- när vi skulle köpa dom, hittade ingen bild på dom men shit the same =D Sen gick vi och åt på donken, tjockade i mig en el maco och fick då ännu dåligare samvete .. men mamma sa att jag måste äta och hon ville ha donken .. vad ska man göra? mitt mål OCH SÄG INGET ANNAT är att se ut som tjejen nedanför, vissa tkr det är fult och äckligt men jag bryr mig inte. jag hatar min kropp, jag vill inte ens se den eller röra den , usch och blä för mig, för allt! Sen gick vi runt och kollade lite till, köpte nya leggins på lindex och en ny vit tunnika från Vero moda/ONLY för 99,- asså det är juh nice price! När jag kom hem för ett tag sen så hoppade jag i duschen och sen snackade jag med folks på msn. Nu ska jag kolla på film sen blire att slagga.


ha en mysig natt folks

kram från hanny

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards