Alla inlägg under januari 2008

Av Johanna Sjöberg - 26 januari 2008 23:09

Här sitter jag igen på min rumpa som värker och lyssnar på musik, helt klart en sak man inte kan leva utan ... det går seriöst inte! Sen sist jag skrev iaf så har jag varit på boxnings matchen i sporthallen som jag skrev i tidigare inlägg. Kusinen var fan as duktig, han har gått 5 diplom matcher och han började för typ 3-5 månader sen och killen som han mötte hade gått 26 diplom matcher och han hade kört i typ 2-3 år. Så erik, min kusin .. loosade bara med ett poäng! Det tycker iaf jag är fett fett braa! =D Sen satt vi kvar och kollade lite till på alla andra. Fan asså, är grymt sugen på att börja! Men hela min rygg är juh helt knas =/ blää för den! Mormor och morfar skjutsa hem mig efter iaf, snackade lite med mami när jag kom hem .. as skönt var det att få ut sina känslor lite ;) Sen fixade vi mat, åt fläskfilé från igår osså gjorde vi potatisgratäng det var as nice. Sen gick jag ut med Nova och skulle som vanligt röka ;o uuh, måste fan sluta nu , men det är svårt när man har fastnat totalt i skiten =( men iaf, när jag gick ut med Nova och skulle röka så hör jag att mamma kom från bussgatan. Jag vart fett skrajj eftersom att hon vet att jag röker, men hon vill helst inte att jag ska göra det fast hon tillåter mig endå? hmm .. weard! Men iaf, jag fimpade ciggen sen sprang jag typ bort till sjukhuset och ställde mig bakom ett hörn där och rökte klart. Sen var jag såklart tvungen att gå tillbaka hela vägen, vilket kändes som en evighet =P haha!


Nu har jag nyss kollat klart på film, eller inte klart men Rush hour 2 har jag redan sett typ 201450103520 ggr! haha, hoppas att ni fattar att jag överdriver? ;o Så nu ska jag fortsätta lyssna på musik hela natten lång och röka som vanligt. Imorrn så jobbar mamma timmar, hon börjar sju jobbar till tolv sen är hon ledig från tolv till fyra och sen jobbar hon från fyra till tio på kvällen. Så vi bestämde nu ikväll att jag ska gå med hundarna till hennes jobb osså ska vi åka ner på stan och sola sen och äta lunch. Sen blire väll att softa hela dagen, orkar seriöst inte göra något längre .. bajs på mig! höhöhöhö ^^ Näe, nu är jag bara barnslig .. på måndag blire hockey igen. Det är bara så grymt jävla kul asså =) Då blire Timrå IK mot Södertälje. Huhu, vilka tror ni vinner? haha, jag veet .. för jag kan se in i framtiden .. woohoo! Nu börjar jag verkligen spåra ur .. ska ta mig en rök nu och vi får hoppas på att jag inte ramlar ut genom fönstret som häromdagen. pussy!


Sov gott kära bloggläsare =)

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 26 januari 2008 10:54

Har typ nyss vaknat, så grymt jävla skönt att sova ut och här sitter jag nu och lyssnar på Toppen - vara mig själv. ooh yeeah , just love it! Idag blir det som sagt boxning i sporthallen. Dom skulle komma och hämta mig vid ett någon gång och innan dess måste jag duscha, torka håret, fixa håret, sminka mig, klä på mig, äta något nyttigt, ut med hundarna och dammsuga. Jaa, det ska jag nog kunna fixa på typ drygt  2 timmar ... eller inte! Jag som alltid är så seg o grejjer, hahahaha ^^ Näe, nu ska jag sätta igång med skiten. Skriver mer sen när jag kommer hem folks och ha en superbra dag i backen eller i sängen, det kvittar =)


pussypussy!

Av Johanna Sjöberg - 25 januari 2008 22:52

Här sitter jag och lyssnar på min grymt älskade Ken ring, han är juh bara för skön eller hur? ;) Sitter även och dricker cider och bara sooftar på. är så jävla röksugen, fast det är jag ju typ jämt. Men problemet nu är att jag har inga cigg kvar =/ aja, ska försöka få tag på pengar imorrn så får jag åka och köpa på gulan, hoppas bara att den är öppen, annars kommer jag lacka ur som klotterfärg, höh! Imorrn ska jag även på boxning, kusinen ska boxas i sporthallen, ja .. alla ni som bor i fitt s-vall vet vart det ligger. Fast det sämsta är nog att han är en grymt dålig förlorare, om han loosar så sätter han sig i ett hörn och surar resten av kvällen, haha! har nyss pratat med goosis i telefon osså fick jag bara för mig att fråga vad han's monster under sängen heter? haha, asså han är 17 snart men han driver ju bara =P


Jag: hörru älskling, vad heter ditt monster under sängen, nu igen .. ?
älwskling: haha, säkert att du vill veta? Du kommer inte kunna sova inatt asså, jag lovar!

Jag: Äh, skit samma .. kom igen! berääääättta nudå.

älwskling: Men bert karlsson såklart, HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!


Sen höll vi på och tönta oss sådär i typ 4000 år =P huua, han är bara bääst asså! och jag blir så glad för alla besäkre i min blogg idag =) Igår var det 33 och nu är det 43, alltså 10 st mer. Inte så mkt , men det är alltid kul =D wiiiie! Nääe, nu ska jag klicka vidare på det grymt enorma internet, höhö. Vi kanske hörs sen folks ;) slå en pling om ni har lust .. 076 112 45 90.


pussypussy!

Av Johanna Sjöberg - 25 januari 2008 18:45

Äntligen är det fredag, så grymt jävla skönt. Fast veckan har gått ovanligt fort endå , men det var nog för att vi var ledig i måndags. Imorrse sov jag över som vanligt, vilket är inte så fullt onormalt! Hann till engelskan iaf, och då vare ngr som hade vare där och skjute en massa smällare så då kom Urabn (rektorn) och skulle först snacka med killarna, sen fick tjejerna gå ut osså frågade han först vad alla hette .. osså fick vi säga det sen frågade han om ngn av oss rökte eller hade tändare med oss och alla svarade nej, fast det är ju vissa .. dels mig inräknat som gör det x) aja, vi fick gå tillbaka till engelskan sen iaf. Satt mest o bara soofta. Sen vart det rast och då kom mamma och hämtade mig runt elva sen for vi upp till sjukhuset till BUP och tack gode gud, dom sa att jag verkade må bra nu o grejjer så mötet som vi hade idag skulle bli det sista ,wiihoo! fett glad jag är ^^ Men jag har fortfarande soss och polisen hack i häl =/ men whatever! Sen skjutsade hon tillbaka mig till skolan, träffade julia o sandra nere vid bio salen så jag gick med dom upp. Sen hade vi typ eveigheters rast så chadi o jag gick ut och rökte, eller bara jag för han ska tydligen sluta nu .. men vi får se hur det går =D haha, huua ... att han ens försöker? ;o men jaja, det är hans beslut. Sen hade chadi svenska och jag hade fysik med Dana och då var julia och vicky hos rektorn och snacka, sen berättade dom en massa saker när dom kom tillbaka och både jag o sandra satt med hakan nere i golvet. Mer behöver ni inte veta! Sen snackade jag lite mer ensam med vicky om vad Urban sa o grejjer och om hennes farsa. Sen gck vi in på lektion igen och fick typ börja städa undan direkt! Sen slutade vi runt 20 över ett. Sköönt som fan asså! Sen följde jag med sandra till gulan, han precis med bussen. we're tha shieet! =D Sen hoppade vi av vid gulan, osså gick hon in och köpte cigg. Sen satt vi o rökte medans vi väntade på bussen osså tog vi den ner till stan sen när den kom. Jag hoppade av vid navet för sandra skulle lite längre upp, hon bor ju faktiskt vid sundsvalls tidning =P haha! Sen hoppade jag på bussen igen, åkte hem sen snackade jag med mamma ett litet tag.


Runt halv tre drog vi ut till birsta för att handla på ICA supermarket. och nu ska dom ju bygga MAX där också , hmm .. och tydligen ett till McDonalds. Ah maa gaaad! jaja, vi for dit och handla iaf använde den där scanner grejjen, då man går runt osså läser man av streckoden och stoppar ner i kassen ist för att plocka ner i vagnen, upp på bandet när man kommer till kassan och sen ner i påsen. osså går man bara och betalar sen när man kommer till kassan och då är allting nerpackat o klart, smart va? =P höh! Sen var Timrå IK <3 också där, ååh .. Johan backlund är så jävla fin! haha, asså målvakten =) Sen drog vi hem igen , jussteja .. Köpte även ett par skor på ICA! haha, det låter säkert sinnes sjukt men dom var silvriga typ pumps med låg klack, as snygg var dom iaf .. och dom hade kostat 279;- och dom hade satt ner dom till 39;- så vafan, man kan ju ha dom till sommaren iaf! Ja, men iaf. När vi kom hem så packade vi upp allting sen satt jag mig vid datorn och snackade med goos, huua .. älsklingen mår inte bra! ='( och hans fasra ska jag lungt cutta sönder fan, jävla äwckel svin! Sen åt jag mat med mamma, vart fläskfilé inbakad i smördeg osså vart det sallad till. Grymt gott kan jag lova! och nu har jag typ nyss satt mig här igen. och det känns som att mina inlägg har blivit lite längre, eller hur ? =P haha, jaja .. nu blire bara tomprat som vanligt .. ikväll blire väll att typ bara sitta inne och softa. Ska ut och ta en rök nu sen blire väll duchen. Men man får väll se vad kvällen bjuder på!


pussypussy!

Av Johanna Sjöberg - 24 januari 2008 23:37

Nu har jag nyss klive ur duschen, efter en lång promenad hem till mormor och morfar från ishockeyn. Timrå vann med 4-1 mot Mora. haha, jävla soop lag. Stick hem till dalarna för h-vete eller vart det nu än ärni bor ^^ Nu sitter jag här i mina mjukis brallor och ett linne och lyssnar på summer crew - hey all people, haha en sån grymt härlig låt .. den påmminer verkligen om sommaren! Är så grymt rök sugen , men orkar inte röka .. det är bara för att det är kallt ute och jag vill just nu bara slänga mig i sängen och somna stenhårt och hämndlöst. Dagen har gått ganska snabbt faktiskt, klev upp runt kvart över 7 tiden, kom faktiskt i tid till första lektionen och engelska läraren lena vart as glad =) Jag satt med julia hela lektionen och jobbade, uuh .. pluggisar vi är x( närå, det är vi knappast kan jag lova! Sen drog julia, chadi och jag ut och rökte .. snackade på om allt möjligt .. sen gick typ alla på språk men chadi och jag orkade inte så vi skolkade ist. Sen ringde vicky för hon hade försovit sig, ganska mkt .. eller jah, jävligt mkt ;) haha, och chadi orkade inte gå och möta henne så jag gjorde det ist .. träffade på henne en liten bit före city gross. Sen gick vi tillbaka till skolan och softa på. Sen vare svenska och anna-karin skulle läsa. osså kommer chadi och sätter sig bredvid Regla (alltså anna-karin's barn som är typ 5-6?) och då vart hon jätte rädd osså sa anna-karin ngt jätte roligt, kmr fan inte ihåg vad det var nu! Men fett jävla kul vare iaf, det var typ om att det var synd om Regla för att chadi satt där eller ngt sånt =P hehe! Sen drog vi till lunchen och jag hade så fett mkt mensvärk så jag höll på att avlida =/ Så jag drog till bussen, osså skulle jag röka då jag insåg att min tändare är borta !?!?!? ;o vette fan asså hur den har kommit bort, hade juh den när jag gick till maten =( Fick klara mig utan så länge, tog bussen hem sen tog jag ett glas vatten och ipren sen hoppade jag ner till sängen och somnade till, sen ringde mobilen runt halv 4 och då var det dags att kliva upp, igen.


Mormor kom och hämtade mig runt fyra. Sen åkte vi hem till henne och morfar, osså fick jg mat där. Fett gott det var! Var typ pasta med ngn sås och kyckling, ja gutt vare som sagt iaf ^^ Sen gick vi runt kvart i 5 till e-on arenan där matchen skulle vara. Första perioden sög juh totalt, var mest bara bråk, slagsmål och utvisningar o sånt. Det var liksom inget spel! Men sen vart det mkt bättre och dom vann ju ;) slänger upp en bild nedanför (Bilden är från förra matchen, Timrå - Frölunda) haha, och kolla minen på killen i Frölunda, han till höger, höh! snygg la? Sen började vi traska hemåt runt nio halv tio tiden. Sen skjutsade mormor och morfar hem mig igen och då hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här igen och har typ inget alls att skriva, vad tycker ni förresten om min design på bloggen? Ska jag byta eller ha kvar .. vette fan hur jag ska göra! Släng in en kommentar om ni orkar eller har lust. Nuska jag faktiskt SKITA i rökningen, ja ni läste rätt .. jag ska inte röka nu ikväll så jippie for me! =D Men ska istället hoppa ner i sängen och sova stenhårt, hörs imorrn kära bloggläsare och tack för alla besökare, även fast det inte är så många =)


pussypussy

Av Johanna Sjöberg - 24 januari 2008 15:42

Nu blire ishockey, skriver mer ikväll folks! =D

pussypussy!

Av Johanna Sjöberg - 23 januari 2008 22:16

Imorrse klev jag upp runt halv halv nio tiden, traska ut till köket och tjockade i mig lite frukt och fil. Sen gick jag in på mitt rum igen och fixade mig, klädde på mig osv. Sen insåg jag att jag har fan inga byxor som jag kan ha? alla jeans är alldeles för stora och jag bara tappar dom hela tiden, ett plus är det ju alltid. Men endå störande .. hmm, måste till stan med mormor ngn dag och investera ett par nya. Drog till skolan sen iaf, hade svenska och anna-karin läste ngn bok om ngn tjej som hette puck. Sen vart det lunch, snackade ut med evelina och vicky och det löste sig, blir bara less på en viss person! Sen drog jag ner till lunchen med sandra, en drog vi ut och rökte och vi båda häll fan på att frysa fast, fy faaan vad kallt det är :| var liksom, -10 grader imorrse =/ Sen gick vi upp, att oss och softa i C. Sen kom johannes, och skulle leka våldtäcktsman med sandra, haha fyan! Sen hade vi engelska, är så jävla skönt att vi är i datasalen varje onsdag, man ka bara sitta och dryga på liksom, klicka runt på www.youtube.com och bara chilla ;) hahahahha! Sen vart det SO hade som vanligt grupparbete's jobb grejjen, pysslade på med den .. sen drog jag hem och bråkade med mamma, hmm ovanligt la? Satt mig vid tvn en stund och kollade på OC sen vart det middag.


Efter middagen så gick vi ut med hundarna, var fan ute över en timme .. jobbigt men jag går juh på diet nu så jag måste motionera ^^ höh! När vi kom in så bestämmde vi oss för att åka och sola, har fan inte gjort det på as länge så vi åkte ner till stan och provade nya bling som fam. tallberger har! Men det var konstigt nog stängt, även fast det skulle stänga elva men jaja, så vi drog till drop in solariumet bortanför snuten ist. Solade i typ en kvart, var så grymt jävla skönt! Sen drog vi hem och jag hoppade in i duschen nästan på en gång och nu sitter jag här och sooftar på. Nu ska jag ta mig en rök sen ska jag sova, för nu är jag faktiskt trött.


pussypussy!

Av Johanna Sjöberg - 22 januari 2008 22:48

En så grymt sann låt, asså jag bara älskar den .. eller jah, jag älskar alla ken rings låtar men den här är nästan nästan bäst asså ;) aja, bara luta er tillbaka, lyssna och njut folks. Nu ska jag slagga, tidigt jag vet .. men är så grymt jävla trött så jag tror att jag dör! och såklart rök sugen, hmm .. ovanligt la!? aja, nu blire att slagga som sagt, och tack för alla söta besökare idag =) pussypussy! Bilddagboken; http://sslowdrug.bilddagboken.se

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards