Alla inlägg under september 2007

Av Johanna Sjöberg - 20 september 2007 22:16

wiiie, nu är jag äntligen 14 =P haha, värsta liten man är juh!

Imorrse vaknade jag vid 9 sen ringde emma och grattade mej på födelsedagen =') och jag kunde knappt prata fan ;/ men jag fick fram ngr ord iaf. =) Sen satt jag mej vid datorn och då såg jag att vicktor hade skrivit till mej.. även att han var yuppe vid 06:00 "/ han hade skrivit ett jätte gulligt meddelande så jag fick tårar i ögonen =') shiit man, he is wonderful! <3 Sen hoppade jag ner i sängen igen och somnade om till 12 .. då ringde mamma och sa grattis osså snackade jag med henne ett tag innan jag drog på lite musik och började städa förfullt. Men då skulle ju såklart dammsugarn krångla en massa .. för dammsugarpåsen var helt full och jag hittade inga sen heller "/ så jag fick städa toan, rummet osv ist .. men det löste sig sen när mamma kom hem =)

Sen ringde sofijah och bad om förlåtelse för det igår. Vart lite tjaffs om vissa personer .. sen så såg jag att hon stog därute osså bad jag henne att komma upp osså kramade jag om henne jätte länge flera ggr osså hade hon tagit med sig en lapp där det stog en jätte fin dikt osså var det en mjukmagnet som det stog ''love" på var as gulligt (: osså hade hon med sig blommor. Sen kom hon in osså snackade vi osv innan mamma kom hem. Sen drog mamma, sofijah och jag ner till ICA och hyrde film samt käpte mat på vera. Sofijah och jag tog ett kebabskrovmål var och mamma en mexikansk pizza sen drog iv hem och gottade oss i det och dom sjöng för mej :) Sen fick jag en ny mp3 av mamma =D vart as glad var  1 GB på dne så då vart jag ännu gladare =D vart orolig för att det skulle vara för lite minne för jag måste ha typ 400 låtar på min mp3 annars gåre fan inte =O Sen gick sofijah hem och mamma och jag satt oss och kollade på Natt på museet och käkade daim glass mumms! :) filmen var även jätte bra!


Har nyss duschat och nu håller jag på att lägga in låtar på mp3 .. längtar till veckan då vi ska åka och köpa färg till mitt rum, ska ha vinrött.. sen ska vi köpa en ny dubbelsäng, kuddar och ett nytt duntäcke till mej =D wiiie, osså skulle vi handla lite saker till rummet oså! :) men nu ska sova innan jag dör "/ blir skola imorrn men vi har bara 4 lektioner så det går snabbt =P

- Kisses from johanna ,


Av Johanna Sjöberg - 19 september 2007 22:14

Slängde ihop en outfit som jag lungt ska köpa :)

Silvriga leggins: Ellos

Klänning: Ellos 

Glassiga silver/gråa skor: Bianco 

Halsband: H&M

Armband: www.accessora.se


yeeah, snart fyller jag 14 bast ^^ hääärligt la ;) ett steg närmare döden som morfar alltid säger =P

Sen sist jag skrev så har jag bara kollat runt på datorn, sovit, äte,duschat och vare ute m. vicktor. Har nyss sett klart Idol & Grey's anatomy, gaah vad jag älskar den serien! Grey's anatomy äger juh ut allt, Idol också såklart! =D Men nu finns det inte så mkt mer att skriva om än att det är på pricken just nu; 17 timmar; 41 minuter & 56 sekunder kvar tills jag fyller år =D Är född klockan 08:02 på en måndag morgon den 20 september om alla vill veta!^^ men ska sluta skriva om ingenting nu. hare bäst! :)

pusshejs <3

Johannafolke - hipp hipp hurra för mej!! =D

Av Johanna Sjöberg - 19 september 2007 16:52

Då tanken letat sig in i springor man inte visste fanns, då återhämtning försvunnit någon helt annan stans.
När bara sakad återstår och ett brustet hjärta, man på stillhetens vägar går då det ifrån skogen skriker smärta.
Du börjar söka i tvivels kartonger, innerhållande rätt, fel, skuld och ånger.
Kunde man få det ogjort? Stanna tiden och spola tillbaka ihop?
Då saknad, sorg och ensamhet, skuggar människans tanke. Och ord med klarhet bara förvirrar dess ansikte.
Efter att blivit bedövad utav slag, ligger man hjälplös på golvet och tänker varför jag?
Orättvisa dyker sedan upp och irriterar såren som redan blöder, och varför inte bara ge upp allt som ändå slagits sönder?
Jorden snurrar och snurrar och tiden finner nya springor. Ytliga sår börjar läka efter att den skapat nya hinnor.
Och även om såren inom dig blir till ärr. Så blir dem snart till minnen som den saknade skapat där.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Baby for all my life Don't you know that it's true I'm living to love you So baby don't think twice If you feel what I feel Trust your heart and do what I do 'Cause I'm living to love you.

Jag sitter här och blundar, tänker efter på igår när du låg här brevid mig och jag smekte ditt hår jag vill alltid vara din, vi ska alltid vara vänner jag kommer alltid svara när du frågar vad jag känner om morgondagen inte kommer, jag vill att du ska veta jag har redan slutat att söka och leta det här är första sidan på ett oendligt kapitel ditt namn och mitt brevid varann med ett hjärta i mitten ingenting kan någonsin få någonting att brinna som mitt hjärta brinner när du kommer ut ur dimman lika dant som du försvann den gången då vi träffades lika dant fick jag en chans, jag vet att jag lyckades (nu är vi här) och hela kroppen skälver (stanna här) från natt och dag till kväller om morgondagen inte gryr och solen inte stiger det är för dig lever och jag skänker hela livet.

dagarna har gått och jag känner bara starkare kan du inte se att mitt liv har blivit lättare kan du inte känna att kroppen känner lycka för dig så styr jag världen, låter ingen annan tycka illa om dig för du får mig varm och inombords känner jag att du känner kärlek till min tro på alla ord jag skriver som jag säger och jag sjunger samma hos mig du är min men känn dig inte tvungen om din väg ska leda till en annan mans hjärta kommer jag att låta dig men inte utan smärta min själ kommer vrida sig, min kropp kommer somna aldrig mera vakna upp ur en evig koma nu vet du hur jag känner och mitt hjärta känns nu lätt hoppas du förstår och du gör det som känns rätt om morgondagen inte gryr, om solen inte stiger det är för dig jag lever och jag skänker hela livet till dig min älskling, jag älskar dig .

Av Johanna Sjöberg - 19 september 2007 12:50

Igår så for Jag & mami och hämtade upp sofijah och emma vid halv 6 sen skjutsade hon ner oss till stan där vi mötte upp josse på navet! :) sen traskade vi uppåt mot bion och det var as mkt folk där fan, men sofijah hade redan biljetterna till "supersugen'' så det gick snabbt endå. gick ner till kassan och köpte mej lite gotta =D sen drog josse och sofijah till salongen och emma och jag stog kvar och tittade efter dom men vi hittade dom inte så vi gick in och då såg vi dom sitta näst längst upp. Var fan as mkt folk, det var verkligen proppfullt. men vi tog oss in iaf och jag började hosta hur mkt somhelst. stör mej som fan på hostan! ;/ men aja.. satt där och snackade innan filmen började. hahahahahaha, sjukt jävla ägd film! garvade fan as mkt och jag höll på att kissa på mej heeela tiden! ^^ sen när den var slut så skulle emma & josse få skjuts hem så vi sa hejdå till dom och sen gick sofijah och jag en liten runda på stan och snackade på om allt vanligt .. osså fick jag även veta en sak om en viss person igår som gjorde mej sjukt besviken och sårad! ='( men det är bara att härda, vilket jag gjort enda sen jag var liten. "/



Sen gick sofijah och jag ner till navet och satt oss där och väntade på bussen och jag tappade rösten totalt =( kan inte prata alls fan, verkligen inte ALLS! =S osså tog vi bussen hem. Kramade om sofijah innan hon skulle hoppa av och tackade henne för biljetterna. Sen satt jag på bussen ensam hem och sjung för mej själv. vilket inte gick så bra med rösten som är borta =P När jag kom hem så var mamma inte hemma än så jag hoppade in i duschen och sen dök jag ner i sängen och somnade stehårt. Vaknade av att mamma tog mej på pannan med sina kalla händer och då insåg jag att jag hade jävligt hög feber. så jag somnade om igen. och vaknade sju imorrse och mådde ännu sämre, inge kul att vara sjuk och spec, inte när man inte ens kan snacka. Sen ringde sofijah och frågade hur jag mådde och jag kunde knappt svara men sen ringde jag till mamma och fick fram ngr få ord om att stanna hemma och att hon skulle ringa lena. Så jag la mej återigen i sängen och somnade stenhårt med en jävla värk överallt "/ Sen skulle jag ha följt med Andrea till stallet idag osså men pallar inte :( daaaaaaamp förkylning!!!!

Har nyss vaknat till igen .. ska ta ngt att äta sen blire sova igen. är hur slutkörd somhelst i hela kroppen och i huvudet. men skriver mer ikväll n'r jag är lite piggare (förhoppningsvis) ha det bääst! ^^

Pusshejs <3

Johannafolke - Sick sick sick sick ...

Av Johanna Sjöberg - 17 september 2007 23:38

yeeah, nu äre bara 2 dagar kvar tills jag fyller fjååårtooon ;O

Dryygt att man bara är 14 men aja! Igår så kollade jag på Mr. beans semester m. familjen och bara myste på .. sen gick jag och la mej men kunde fan inte sova .. så vid 2 tiden gick jag upp och satt mej vid datorn .. då vart jag as trött för att alla skulle snacka med mej .. så då hoppade jag ner i sängen igen och somnade. Klev upp 08:30 imorrse och fixade mej och sen drog jag till skolan. träffade sofijah där osså gick vi till bio salen där fick vi reda på att vi skulle tränga ihop 8C & 8D i den där salen som är minimal! =S men aja , det funka fast jag halvsov typ hela filmen för den sög osså såg jag fan inget för jag hade en massa människor framför mej! Sen skulle vi ha ngn sammarbetes grupp .. det vart jag och sofia samt findus från D och ngr till ;) haha, vi ägde ut alla =D sen slutade vi vid 2 då stacks ofijah och jag hem osså mer berättar jag inte ;) haha, kan inte skriva det här för då får emma reda på det och hon får inte veta det förrens på BIO imorrn då vi ska se supersugen! ^^ haha!

Imorrn ska vi till Härnösand med klassen och gå på länsmuseét och på Technicus och sen fick man gå och käka på stan om man ville så sofia och jags ak dra på antingen; big boy, Mc Donken elr Kebab playze =P höhö, aja får se hur det blir .. ska upp 7 iaf .. men nu ska jag soova! hare bäst!^^

pusshejs <3

Johannafolke - fuck off hora!

Av Johanna Sjöberg - 16 september 2007 16:43

Dagens låt: Markoolio ft. tilde fröling - emma emma (hard bazz up foxz remixx)

Dagens dusch: snart

Dagens frisyr: Plattat och helt utsläppt :)

Dagens smink: Inget "/

Dagens klädsel: Mjukisbyxor, boxar linne, spetstrosor och en mint grön BH

Dagens händelse: Hel filmkväll m. familjen :)

Dagens planer: äta, sova, kolla på film, sova ! :)

Dagens vill ha: bort halsflussen! "/

Dagens saknad: Emma <3

Dagens drog: cigg

Dagens tråkigaste: vädret 

Dagens finaste: mitt rum ;o

Dagens måste: plugga "/

Dagens dricka: vatten

Dagens köp: ingenting :o

Dagens mat: Potatismos och köttfärsbiffar ;O

Dagens kärlek: går till mami! <3

Dagens mående: glad,lite deppig inför en viss dag som kmr "/

Av Johanna Sjöberg - 16 september 2007 00:54

Ja, sen sista jag bloggade

så har jag snacka med alex i telefon om en viss sak ;) haha, du är go tjejen ^^ sen har jag vare och hyrt film samt hämtat en kebab tallrik från vera, mummsigt =) Kom hem sen drog mamma och janne till essvik och jag satt mej framför tv;n och kollade på John tucker must die, haha ääägd film detdär ^^ har sett den typ 8 ggr sammanlagt, men Jesse metcalfe är juh så jävla snygg så det inte är sant! <33 gaaah, man dör juh när man ser han =O



Hyrde även ; i'll always know what you did last summer.

 Den är fan asläskig med en man som dödar dom med en krok osv =S ingen liten krok heller fan .. men vette fan om jag vågar se mer av den .. har sett typ halva och det blåser ute, jag har inte hunden hemma och jag är ensam tills imorrn.


Imorrn blire södra berget

med familjen osv. skulle kolla på ngt race däruppe .. men vafan det blir juh inget race utan att drifta liksom ^^ haha! nu har jag räknat ihop det hela på en dag och det är 11 st som har addat mej idag =S störande och dom vill lära känna en osv .. men men, blockade är ni! Sen stör jag mej jävligt mkt på sofia halvarsson, jävla cp unge! väx upp ngn gång, fjolla!!! gaah, hon är fan inte normal. nog med det . nu ska jag sluta babbla på och palla mej till sängen och fortsätta kolla på filmen (A) riing om ni vill komma och göra mej sällskap, och nej joel jag vet att du läser dethär och du får inte ringa och göra mej sällskap ^^ haha, aja sov gott sötnosiar! <3

Johannafolke - Somewhere i belong

Av Johanna Sjöberg - 15 september 2007 11:39

Nu sitter jag här på arslet igen, aktiv jag känner mig.

haha, eller inre! Har nyss vaknat och drage mej upp från sängen med cp ryggen ;/ börjar bli lite bättre men det känns juh endå. Gick och la mej halv 4 inatt efter en lång pratstund med goos. vi satt och babblade på om allt som vanligt , sen blev det lite barnförbjudet! =)


Idag blire nog bara att vara hemma och soofta, med mamma. även fast jag hatar henne just nu eftersom hon drog hit en viss person igår! Sen säger hon att jag ALLTID kmr först, men suuure! man ser juh i slutändan vart man ligger i rank hos henne .. typ sist ='( och jag menar seriöst allvar! men men .. hon ska väll ta sitt ''snack'' idag igen. Som jag kan utantill, nog med det.

Sen så ringe en viss person 300 ggr inatt och sökte mej som ett took, och jag fick damp och slog ner telefonen i golvet .. den gick inte sönder iaf .. hoppas jag =S


På tidag blir bio med Sofijah, josse och emma elr vicky :) skojjsigt, sofia hade fyra gratis biljetter så hon bjöd oss :) och såklart så ska vi se SUPERSUGEN haha, jag har sett trailern och den äger juh fan =D Så på tisdag klockan; 6 så blire att inta biosalen med polarna ^^ hehe, fult jag skriver =D men nu ska jag sova mer sen ska jag ringa och snacka med alex :) <3

Johannafolke - Du är den bästa som finns.



Lägger in en text här som goos skrev till mej imorrse när jag sov :) <3

Johanna Folke, du är det bästa som hänt mig, du är den jag tänker på när jag somnar, du är den jag drömmer om när jag sover, du är den jag tänker på när jag vaknar, Johanna Folke jag älskar dig <3

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards