Alla inlägg den 8 september 2007

Av Johanna Sjöberg - 8 september 2007 23:38

Nu ska jag fet sova i mammas stora och sköna säng =D haha, sofijah äe här och nu ska vi soooova lungt och skööönt =) maha, skriver mer imorrn om helgen!

pusspuss! <3

Johannafolke - damn vad jag tycker om dig gosis! (:

Av Johanna Sjöberg - 8 september 2007 08:14

Confused

Förvirrad är de värsta jag kan vara, eller jag vet inte. Jag tycker bara verkligen inte om de. Om du är förvirrad vet du inget, ingenting och någontning.

Jobbigt, just nu känns de lite så. Eller jag har känt så ganska länge. Vilken nivå ligger man egentligen på när allt man gör blir fel?

Han säger: "Johanna, du borde tänka på vad du vill just nu, skit i alla andra". Men varför låter han inte mig göra de då. Va fan ska man göra ?

Ska jag låta andra ta över ratten och köra mitt liv i

såkallad rätt riktning eller ska jag orka hålla fast vid ratten själv? De är de alla begär att jag ska göra men mitt lass blir bara tyngre och tyngre, och inte fan

är de bara mitt fel. Normalt har en människa en släpvagn men just nu känns de som att jag behöver två. Hur ska jag orka med den andra om jag inte ens klarar

av att köra den första i rätt riktning ?

Att jag sårat något djupt det vet jag och jag försöker göra de bästa av situationen men de är inte lätt när man påverkar andra eller att man gör fel mot andra då också.

Jag vet att jag inte är världens bästa människa men jag kan väl få mer än en chans att visa att jag kan fixa detta.

Sårad har jag blivit själv men tydligen är jag bättre på att såra. Ni säger att jag ska fixa dehär, men jag har ju gjort de. nästan. De finns inge mer att fixa. Du kan inte

förstå att jag är en människa med hjärta som också kan må dåligt. Jag lyssnar på er för att ni mår dåligt, men när kommer tiden när ni verkligen ska stanna kvar

och lyssna ? Inte bara fråga hur jag mår.

Att leva ett liv med fler frågor än svar får en känsla av obehag. Jag försöker få dig på andra tankar och nästan glömma mig, eller inte glömma men komma över. Jag vet att de inte är lätt men jag hoppas du vet att jag försöker göra mitt bästa !

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards