Alla inlägg den 6 september 2007

Av Johanna Sjöberg - 6 september 2007 22:26

Ja dagen man gått och längtat efter hela veckan är snart hääär, fredag!! woho, Blir inge festa med linn och dom imorrn, är på väg att bli sjuk och pallar inte.

Sov över igen imorrse , Skulle upp 06:45 men kom såklart upp ur sängen 07:45, fett jävla stressad man vart =S gaah, måste verkligen börja kliva upp tidigt på mornarna och lägga mej tidigare. Idag så blev sofia's cykel stulen, ÄVEN! =O fick fan cp damp ryck osså sparng vi runt hela jävla haga och letade den .. haha, dåliga vi äe! =D Sen vart det ingen SO för madde var hemma idag igen, så det vart bara lite snack och sen fick vi sluta halv 3. Då drog vi till bussen och vem ser vi inte då? joo, ERIK =O asså den killen är sjukt jävla gryyymt snyyg! ^^ gaah, man dör juh fan när man ser han! haha , näädå! men det äe nära. Sen drog jag hem, pluggade lite, fikade och dampade med datorn innan jag gick till bussen och åkte ner till sofia igen, Sen var vi där och dunkade musik och shiit =D kuuligt, sen när vi skulle gå ut så busringde vi på ena dörren osså kärringen öppnade och var fett jävla sur =O sen skällde hon ut mej och jag svor som fan efter! haha, ovanlig la ? ;O men aja.. sen drog vi upp till coop och köpte glass och tuggumi :) gick till lekparken igen och flummade runt och pratatde om det vanliga =D sen tog jag bussen hem, gick ner i tvättstugan med mamma och sen kollade jag på top model, åt och snackade m. älskling :)

Ska sova snart tror jag, har gympa som första lektioen imorrn! gaah, blir så fett less pås kolan så jag döör snart! =@ men men .. bara 2 år kavr på haga! sen har man en evighet till kvar på gymnasiet. Skriver mer imorrn :)

Johananfolke - Dance you're as off ;)

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards