Alla inlägg den 4 september 2007

Av Johanna Sjöberg - 4 september 2007 23:17

Den här cp dagen började med att jag sov över, skulle upp 06:50 men vaknade fan 07:17 och bussen gick 07:27, fett stressad man vart =S fick fan panik och började slänga en massa saker omrking mej o shit, men aja! hann till bussen iaf och kutade hem till sofia, där fixade vi håret, smink och stuff innan vi drog till skolan! trodde vi kom försent men det gjorde vi inte! sen hade vi kemi/biologi i 2 timmar, typ! och dana var fan störd och kom in och började tjaffsa med hela klassen mitt i anders lektion liksom =O jävla stööörda saak! blää, vad jag hatar henne! :@:@:@ men men, slipper henne sen resten av mitt liv!

Sen hade vi ingen SO för madeleú, (lr hur hennes namn stavas!) var hemma med sitt barn, så då fick vi håltimme på 2 timmar och 40 minuter! då drog sofia och jag hem till henne, dunkade muzik och flummade! sen drog vi tillbaka och knäppte kort med klassen, hoppas det blev bra =S fick fan stå ihop tryckt mellan malin och sofia, men det går nog! sen skulle vi knäppa sjäkvporträtt men jag såg fan helt cp ut! =S tror jag!! ;)

Sen drog vi till slöjden och fixade där! gjorde klart broderi teorin :) så då var den klar! känns drygt med betydg, för man måste verkligen jobba as hårt.. men men .. sånt får man ta i livet serru! ^^ haha, sen efter skolan va jag med sofia och dampade runt! haha, fett kul vi hade! och jag gick såklart och hejjade på allt folk som kom och gick, cyklade la ngt sånt =D haha, kuuungligt! (Y) Sen när jag skulle ta bussen hem så träffade jag michaela :) från förra klassen, hon skulle på balders och träna och tjoffs =P

Imorrn börjar vi halv 10, ska välja idrottsval i aulan då! blir som förra terminen :) nu finns det inte så mkt mer läsbart att skriva! tror jag ska göra en depp blogg, där jag kan skriva ner mina tankar och grejjer .. orkar inte skriva på datorn och spara längre! aja ... men nu ska jag vänta på att älsk ska logga in och sen sova! :)

Johannafolke - I still realize, That i belong to you.

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards