Alla inlägg under februari 2008

Av Johanna Sjöberg - 21 februari 2008 08:54

Jag hatar den här dagen, jag bara hatar den för ett fucking skäl som jag önskar aldrig hade hänt! Den 21 februari .. jag hatar inte dagen! Utan själva datumet, men nog om det. Igår var jag hemme från skolan. Har åkt på världens förkylning .. hyffsat jobbigt! Issa har typ nyss blive frisk men då åker jag på skiten ist .. fast hon är inte helt frisk, det är hon aldrig ^^ Satt typ bara framför datorn hela dagen igår, lyssnade på musik. Laddade ner "vanage point" den verkar faktiskt bra, den har bio premiär 29 februari och om jag inte tar fel så blir presidenten skjuten osså ser dom en sak i åtta olika vinklar eller vad det var =) Sen bytte jag designen igår igen. Tyckte att den här blev mkt bättre med beige/svart! Nu ska jag ut och ta mig en rök .. men skriver mer sen och glöm inte att checka http://johannafolke.bilddagboken.se Sen tänkte jag även byta bloggnamn igen, till typ; faceyourdream .. bara för att jag heter så på lunar =D puss på alla!


ha en skön torsdag

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 18 februari 2008 22:08

Man kan bara älska låten, den är så grymt jävla underbar så det finns fan inte! ååh, jag får rysningar i hela kroppen varje gång .. hittade inte den riktiga videon på www.youtube.com men den här får gå lika bra. Huvudsaken är att man hör låten och en är faaan bääst =) guud, vad jag svär! Men det är skitsamma och som jag alltid brukar säga, bara lyssna och njut kära bloggläsare.


I'm looking at the face of a stranger ..

Av Johanna Sjöberg - 18 februari 2008 21:49

Snabb uppdatering, hinner inte skriva så mkt! Men ngr rader kan jag slänga in =) var i birsta med mamma nu ikväll och köpte lite saker till söt nero på hööks! Köpte en fårskinns padd till pullartränset, pelhamdelta och ett guldigt pannband. var as nööjd faktiskt, bara för att jag för en gångs skulle hittade det jag skulle ;) hade skönaste dagen på skolan idag också, det var faktiskt grymt kul och det är bara för att sandra och jag är cp mongo ;) puss på det! Imorrn blire stallet m. issa. Har inte träffat henne på as länge känns det som ;o fast det var typ bara häromdagen =P huhu! Men nu ska jag duscha, fixa håret med inpackning .. kolla på Shark som olyckligtvis börjar nu sen ska jag sova =) skriver mer imorrn efter stallet, om jag hinner satt säga! Kolla även in bilddagboken; http://johannafolke.bilddagboken.se puss på alla =)


Sov gott vart än i världen ni befinner er

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 16 februari 2008 15:24

Så nu ändrade jag designen på min älskade blogg ^^ Fick bli svart/rosa bara för att svart är nääjs och rosa är coolt ;) skojja! Men nu ska jag gå ut och ta mig en rök, sen ska jag fixa mig lite skjuts till stallet och åka till söt nero och pyssla om han. Har så jävla ont i ryggen så jag tror att jag dör och ärligt så har jag faktiskt saknat och blogga =) haha! men vi hörs senare kära folks! Slänger även upp nedräkningen till jag fyller 15 =) guuud vad jag längtar .. även fast det är typ en hel evighet kvar.


ha en underbar kväll folks

kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 16 februari 2008 15:02

Nu har jag inte skriva på typ en vecka eller så .. men orkar fan inte längre! är bara less på allt och all jävla skit! jag vill bara försvinna härifrån, aldrig mer komma tillbaka! Önska att alla bara glömde mig, bara radera mig ur deras minne .. som om jag aldrig har funnits förut, som om jag aldrig föddes. om jag skulle gå tillbaka i mitt liv så kan jag beskriva att jag kände mig jätte glad, jag var lycklig .. jag trivdes med sig själv. Men det var som med drömmen, det ändrade sig en dag. Allting flippade ur, det fanns inget kvar. Det är som att folk sliter upp mig med deras bara händer och sedan strör salt i såren. Allting går skit, jag tror mig alltid hitta rätt .. men endå ska jag tveka! och jag tar dagen som den kommer, även fast jag vet att nästa dag är exakt likadan. Jag skickas hit och dit på en massa grejjer som jag ska sköta, men sumpar alltid, alltid chanserna! Jag vill inte ens försöka längre. Jag lägger inte manken till ettt dugg, för jag orkar inte och det känns som att jag sakta men säkert innifrån äts upp. jag är seriöst helt tom, helt borta .. och det känns som att jag glömms av systemet alldeles för ofta. Det är en tidsfråga innan jag blir galen, på kraven som sätts på en för dagen. Vissa klättar upp, andra faller bara neråt .. men sån är jag. Jag gör båda sakerna, jag klättar upp sitter kvar ett tag. Men faller sedan handlöst ner mot marken. och det känns som att hela min själ är död, jag har inget att leva för. Allting går bakåt och neråt inte uppför och fram. Men jag faller tillbaka, till det där tomma och mörka. Men om du hade mina läppar vad skulle du säga då? Om du hade mina tankar vad skulle du tänka på? Det känns som att livet byggs upp för att brytas ner, om och om igen .. hela livet ut. Så hädanefter så kommer jag skriva när jag har ork och lust kära bloggläsare =) puss på alla!


Jag vet inte när, jag vet inte hur .. men nånstans på vägen så ballade allt ur.

Kram från hanny

Av Johanna Sjöberg - 7 februari 2008 22:37

hon har visst fått för mycket uppmärksamhet,

för mycket uppmärksamhet för att bry sig alls längre.

allt det gamla finns inte, det spelar ingen roll.

det är bara vad andra säger som intresserar henne,

jag har alltid brytt mig, och kommer fortsätta med det,

innerst inne kommer du alltid vara samma person,

som du en gång varit.

Av Johanna Sjöberg - 7 februari 2008 22:22

Haha, jag kunde inte hålla mig längre .. jag måste bara blogga blogga blogga =D hihi, Just nu orkar jag inte skriva så mycket. Hade friluftsdag i sidsjön igår, as kuligt med flicksen! Satt oss mitt i backen och räkte och såklart så kom äwckel lena och tog mina tändare, jävla cp hor fitta! Sen var jag i stallet med issa igår, fixade allting så nu kan jag allt =) as nice fan! Sen tog jag en liten barbacka tur i bara mössa, fleece, ridbyxor och ridstövlar. As mysigt kan jag lova och nero bubben gick as fint påvägen tillbaka då issa och hennes mamma stog och kolla =) wiihoe, min och issas APA är bäääst =D <33 haha! Ikväll har jag bara sms en massa älskling =) han är så fucking jävla söt söt söt! Men nu ska jag slagga, har nämligen nästan alla lärare efter mig plus soss och kuratorn och en masa fler och de blir ett h-vete om jag inte kommer till skolan i tid .. =/ btw, i helgen ska jag sova hos issa .. hela helgen så jag vette fan om det blir ngn bloggning. Men jag är antagligen tillbaka på måndag om jag inte hinner slänga in något inlägg =) puss på alla!


you and me against the world, baby boy.

kram från hannypanny

Av Johanna Sjöberg - 3 februari 2008 13:59

Jag har bestämt mig för att ta ett litet upphåll med bloggandet. Det blir för mycket! Jag har alldeles för mycket att tänka på just nu, och hinner helt enkelt inte med. Måste börja ta hand om mig själv och sluta stressa och oroa mig för allting. Just nu vet jag inte hur länge uppehållet kommer vara. Men jag hoppas verkligen att ni kommer fortsätta läsa när jag kommer tillbaka! =).. Vem vet, när jag har mycket tid över kanske jag går in och skriver en liten rad! Ha det bäst allihopa & puss på alla =)

Ni kan fortfarande hitta mig på  http://sslowdrug.bilddagboken.se/ 

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards