Alla inlägg den 22 februari 2008

Av Johanna Sjöberg - 22 februari 2008 19:03

Vaknade runt halv elva imorse, som tur var så fick jag sova hela natten utan att hosta sönder min bröstkorg eller snora sönder min näsa ^^ haha! Efter jag hade klivit upp ur sängen så hoppade jag in i duschen en snabbis sen klickade jag runt på bilddaboken, lunar msn o så. Snackade med en massa folk och den 1 mars kommer mina byxor från china. I'm so fucking happy =D dom är så jävla snygga, jag vette fan vad dom kostar .. men pappa betalar! fett bortskämd jag låter, men jaja. Nu ska jag kolla på living lahaina igen,  det är äckligt frymt vad jag älskar programmet! verkligen ett måste att se säger jag bara ;) Imorrn och på söndag är det summerland. längtas, längtas, längtas! Men nu ska jag dra vidare, men skriver mer sen ikväll när jag får tid. Puss påer sötnosar!


ha en fett underbar & mysig fredag

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 22 februari 2008 02:58

Här sitter jag fortfarande och håller på att hosta sönder. Var nere på stan förrut och träffade Issa för mathilda fick boooy problem ;) drog till salnongen när jag hoppade av vid navet direkt och issa skulle ta hål i öronen igen så nu har hon sammanlagt 11 hål i öronen. Haha, moongoolid issa =D och glöm inte att kolla in bilddagboken http://johannafolke.bilddagboken.se Efter issa hade gjort klart öronen så drog jag till donken och där kommer ju såklart min lilla slyna in och gnäller för hon bröt en nagel. Jag började as garva och mathilda halkade till med sina jävla såp skor och höll på att flyga rakt in i en kille =) haha, hyffsat pinsamt det hade vare! Vi köpte oss en big mac meny båda två samt prövade den nya mc flurry chocholate crunch eller vad den hette .. sen skulle vi dra upp på bling och sola för vi hade missat bussen för ngn fitt äckel brud som inte kunde snacka svenska sa att hon skulle få en gratis happy meal utan anledning. Jävla äääckel ;o så mathilda och jag lackade ur rejält. tog oss en rök upp till solariumet och när vi kommer dit så står jag och väntar på stå solariumet i minst tio minter och sen när jag lägger i pengarna alltså 60 spänn för 12,5 min. Så startar inte fan skapet, jag fick ngt jävla cp bryt och hade lust att slå sönder apparat jäveln men vi sket i det och gitta ner till bussen ist. Vi hann precis med den, sen for vi hem tjockade i oss en massa donken mat och kollade på film sen drog hon hem runt 12 för stackarn ska ju till skolan imorrn =/ drygt? oooh yeeah! Nu är klocklan 03:05 och jag sitter uppe fortfarande .. är röksugen men orkar inte gå ut och röka, jag är lat jag vet.


Började bråka as mycket med fredrik förrut bara för att han vart sur att jag snackade med robin hur länge somhelst så han började skrika en massa saker på ryska även fast han vet att jag inte fattar ett fucking jävla skit av det. Så jag ringde upp han för ett tag sen och då vart det känslo snack men allt är bra nu iaf och han sa väärldens gulligaste sak innan vi skulle säga godnatt, puss, jag älskar dig i typ evigheter fast det skriver jag inte här ^^ Nu ska jag kolla på vanage point tror jag =) Även fast jag vaknade runt åtta halv nio imorrse så är jag fortfarande pigg och skolan imorrn orkar jag verkligen inte med, nääe! Jag stannar hemma och softar på istället. Robin skickade även fulaste fest bilderna förrut, jag höll på att skratta ihjäl mig. Asså allvarligt, det var det sjukaste jag någonsin har sett någon gång ^^ men dom lägger jag inte upp här, nej.. fyfan vad pinsamt =) men nu ska jag kolla på film sen ska jag förmodligen slagga utan min cigg =/ blää för det. Puss på alla!


sov gott vart än i världen ni befinner er

love from hanny

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards