Alla inlägg under oktober 2007

Av Johanna Sjöberg - 6 oktober 2007 20:29

"Går längs den rengntunga gatan där lycktorna speglar sig i vattnet, går förbi alla blanka o genomskinliga människor, stannar upp när jag möter dig, allt det våta o färglösa är som bortblåst du fastnar i ljuset som ett fotografi, ett fotografi som för alltid kommer fylla mitt hjärta med kärlek .."


En fint text som älskling skrev till mej imorrse <3


Vicktor andersson - Du bär ett dyrbart namn och min kärlek är utan villkor! <3

Av Johanna Sjöberg - 6 oktober 2007 17:17

Jag ska dra lite fort om gårdagen innan jag börjar med den här dagen.


Igår efter skolan så gick sofia & jag på stan en snabbis, fönster shoppade missnöjt "/ vill ha allt liksom (nästan =D)hahaha, men iaf, sen sa jag hejdå till sofia & drog hem. Tog ngt att äta och fastnade framför datorn innan Lina ringde & frågade om jag skulle hänga med på fest med hon & alex =D så jag fixade mej och traskade bort mot Alex sen kom lina & FÄRSKING, <3333 my halleeeo! =D haha, så vi satt där & snackade en massa innan vi drog ner till linus i stan. Sen kom det en massa folk som jag inte har träffat på flera månader typ & jag och bruuschan stog och kramades fan as länge =/ i miss you robin. Sen kom såklart Joel & Danne som jag bara vill slå ihjäl,  osså började joel som vanligt med sitt lilla "snack" vilket innebär att han bara ska kramas och hålla på hela tiden. Efter att jag snackat ut medjoel om ett och annat så börjar danne säga en massa saker om sofia som att han vill ha tillbaka henne osv. och då går jag rakt upp i taket & börjar käfta emot danne & alltihop slutade med att Danne satt där typ skräckslagen och skämdes ögonen ur sig och precis efter det så kmr Zanny in med sin äckligt fula pojkvänn (den nya) och han accepterar tydligen att hon bär på joel's barn =S men aja upp till henne! Sen drog vi på MAX hahahahaha, även! hade fetaste matkriget där asså och personalen sa fan inte till heller =D sen vart det efterfest hos "Calle med C" som han vill att man ska kalla han =P Nicklas kom & hämtade mej vid halv 5 och då drog det hemmåt. hoppade ner i sängen och somnade stenhårt och illamåendes =S


Den här dagen började med en rejäl baksmälla vid halv 12 då jag var vid medvetande tog en Ipren & drack hur mkt vatten somhelst. Mamma och Janne hade dragit och handlat så medans jag väntade på dom så slog jag mej ner vid datorn och lodade fram till halv 2. Då fick jag ngt ryck & fixade till mej gick till bussen & fick sitta och vänta i typ 40 minuter på buss h-vete :@:@:@ med en huvudvärk vi inte ska tala om. Drog ner till stan iaf och gick runt & kollade. Det var en typisk höstdag idag för det var kallt, löven låg på backen och alla hade typ vinterkläder på sig. Sen träffade jag danne återigen! Vi gick och snackade osv osså gick vi och köäpte glasss & jag fick 8 glasskulor för 20:- och det skulle i vanliga fall ha kostat 45 kr =D weeei, tack den snälla glassgubben! =) sen sa jag hejdå till danne efter en hel del snack om sofia och gårdagen. Satt mej på bussen & där satt baby osså =D Sen när jag kom hem så drog jag upp till G-butiken och lämnade filmen för mamma var ceeeeeeeeeepeeeeee suuur! x(


Nu har jag precis satt upp buren igen så den hänger i taket :) as coolt vart det x) förresten, glömde att nämna att jag träffade Findus idag osså på stan i sina gröna jeans som btw äe grymt coola & snygga =D vill osså ha sånna juh! men nu ska jag städa rummet samt lägenheten och sen ska jag äta m. familjen. Ikväll blire nog bara att vara hemma, typ ngn film elr så =D men ni kan juh alltid ringa era små pöpper!! ^^

Kisses from johanna

Av Johanna Sjöberg - 4 oktober 2007 21:28

Den här dagen har vare som alla andra. Slapp sista lektionen för madde var hemma för "vårda sjukt barn".

När jag kom hem så drog jag, mamma & janne ner till stan & köpte en ny bass låda samt nya högtalare, köpte hela kittet för 450:- Sen drog vi & handlade på LIDL (där maten fraktas med sopor =S) och sen drog vi hem & fixade mat och jag fixade bass lådan, fett bra ljud det vart =P Så nu kmr jag dunka sönder hela kvarteret! Imorrn blir som vanligt skola, men går bara till 13:00. elr har bara lektioner till då men sen ska klassen till teatern och kolla på ngn teater om ngn cp skadad tjej. Kommer förmodligen somna som vanligt "/ hahahahaha! men orkar inte skriva mer nu. Mår dåligt, kroppen känns helt efter liksom =S


Uppdaterar maybe later.

Kisses from johanny

Av Johanna Sjöberg - 3 oktober 2007 16:49

Idag vaknade jag klockan sju av att klockan ringde. var grymt trött och ville inte kliva upp! men drog mej upp ur sängen och satt mej vid datorn innan sofia ringde och sa "att vi började klockan 9" så jag hoppade ner i sängen igen och sov till 8. drog till Balders vid 9 och hade inge idrottsval så vi stack ner till skolan & hade en massa lektioner. Dagen flöt på som vanligt. gick jävligt fort, men vi har däremot världens drygaste dag imorrn "/ damn, allt går juh bara skit! :( Sen vart jag sjukt jävla ful på skolkortet ;O shiiit, hur jävla illa somhelst =S Sen tror jag att jag ska lägga ner bloggandet ett tag, pallar inte att skriva nå mer för alla bara gnäller o shit! fett jävla less på allt och dom som INTE vill läsa, LÄS DÅ FÖR FAN INTE!


Weeeei, äntligen har jag fått ett nytt rum =D med ny säng, skrivbord och grejjer, ska knäppa kort och slänga upp ngn dag! :) osså har jag röda väggar nu ist för grå/vita. och det är så mkt snyggare =D Sitter & tränar lite på läxan nu och sen ska jag ringa sofia och dra ner till henne. Pallar inte att äta hemma så jag & sofijah skulle kila till Pizzerian & proppa i oss mat =)

Skriver mer sen ikväll. hare bäääst! ^^


Kisses from johanna


Uppdatering 22:25

haha, punktlig jag är asså =D Sen sist jag skrev så drog jag ner till sofiah, vi dissade pizzerian och driog till sibylla ist. Sen drog vi vidare mot skolan och busade på tills jag fick ett skratt anfall och la mej ner på marken & garvade sönder, tärt! Sen drog vi till Preem och köpte glass samt godis, sen kom my babe föbi & jag vart såklart överlycklig, sen satt vi där & snackade ett tag (medans sofia rånade mej på godis =D näärå, hon fick faktiskt!) innan jag började dra mej hemåt, gick även genom skogenoch det var värsta äckel-gubben som föröfljde mej typ =S asså det var fan as läskigt, som nog alla tkr men shit the same ! Sen när jag kom hem så satt jag med och kollade på Grey's anatomy, grinade fan sönder ='( asså fuuuuck it, hon får bara inte dö!!! Sen snackade jag med robin osså hade vicktor skrive ett meddelande till mej när jag kom hem (glömde att nämna det!) såhär hade honey skrivit:


"Om du säger det så tror jag på dig, men har hört från fler att du är kär i Robin o när du skrev som du gjorde på din press o du har en bild på han så trodde jag du va kär i han. Kommer aldrig att lämna dig min älskling, i mitt hjärta kommer du alltid vara min, jag älskar dig Johanna <3"


naaaw, värsta guulligt! älskar när han skriver så! :) <3 Imorrn blire skola igen , veckan's sämsta dag lixom "/ plus att min inflammation i händerna är tillbaka, GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Om det är ngt jag hatar så är det inflammationen, den försvinner juh fan aldrig =S men nu ska jag duscha och fixa mej inför imorgon sen ska jag hoppa ner i min NYA & SKÖNA säng och prata med älsk innan jag somnar :)

Hejdå Vänner & ovänner.



Kisses from johanna, again!



I smile because you're my dog. I laugh because there's nothing you can do about it, I love you soet <3


Av Johanna Sjöberg - 2 oktober 2007 20:09

Har inte skrive på hela helgen eftersom jag vare i sthlm med familjen :)

orkar verkligen inte babbla på om det nu så jag tar det förhoppningsvis imorrn ist! Sen blir jag grymt jävla less på att människor som hatar mej & vill inte ens ha med mej att göra sitter & gnäller och sen läser min blogg och SEDAN klagar för att jag srkiver så deprimerande osså shit! me vafan, låt bli då!! Det är ingen som tvingar dej att läsa eller ? ;O jävla fuckade skitungar!


Dagen flöt på snabbt idag, hade SO, slöjd, matte osv. Gjorde klart mina vantar på slöjden osså ska jag börja brodera nästa gång "/ tråååkigt. men ska duscha nu sen ska jag reda ut en viss sak m. en viss person som tror jag håller på med en annan. Skriver mer sen ikväll , maybe.


Kisses from Johanna

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards