Alla inlägg under november 2007

Av Johanna Sjöberg - 7 november 2007 22:19

Vaknade i morse stendöd. Tog ett tag innan jag trillade ur sängen och begav mig mot badrummet och fixade iordning mig lite fort. Tog på mej mys kläder och sen traskade jag ner mot balders vid 10 över 8 tiden och jag kommer som vanligt 20 minuter försent men det var bara badminton på idrottsvalet så jag la mej ner på golvet och höll på att somna typ 3 ggr ;) men mats var snäll och sa att jag fick ligga där! Sen när det var klart så gick vi ner till omklädningsrummet och fixade oss osv! Sen så skulle josse pierca mej, asså jag får fan handsvett när jag skriver nu osså! =O hade potatis och grejjer med mej såklart =P osså skulle josse försöka men jag ballade ur som vanligt och fick panikångest typ! Men vicky gjorde det iaf, det sved som fan när hon tröck igenom dne i läppen =S men jag skrek inte ler grinade , fett stolt! =D mwahaha, Sen när hon fick igenom den så passade inte läköränge så då tog vi ett diamant örhänge ist. Men det gick igenom iaf =D osså tyckte Sofia, vicky & findus att jag var duktig som pallade det HAHAHA! ^^ <3


När vi kom tillbaka till skolan så kollade alla fan as mkt på mej när jag kom in försent som vanligt! x) mwahaha, osså frågade typ alla om jag hade gjort det själv och om det gjorde ont osv! ;) fuck vad jag babblar på om min piercing. hade iaf ingen svenska så vi hade håltimme till 5 över 12 då drog sofia, jag och josse hem till sofia och tog 2 falcon 2,1 % haha inte mkt men det funka ;)osså gick vi tillbaka till skolan och mötte evelina och vicky på vägen så vi gick en runda med dom och blossade på som vanligt och josse röker som en skortsten! =O haha fast det gör jag med men endå =P mwahaha! Sen gick vi tillbaka till skolan åt osså tog jag ut min piercing för jag började få inflammation =S det bärjade svida, blöda och grejjer så jag ska övertala mamma och göra det på typ pleasure i stan elr nått. Så får man göra det riktigt på en gång! Sen så gjorde vicky hpl i läppen, först så gjorde hon för lång ner så då fick hon ta om det osså bara räck hon igenom nålen i läppen osså stog jag & chadi inne på toaletten och stöttade henne, hon är fett tuff bruden! <3 osså bjussade jag julia på cigg osså rökte vi mer innan vi gick in till spanskan och fett vad det stank rök om mej! =O haha, Frida & malin kände det så frida hade lite terapi snack med mej och sofa om att vi skulle sluta osv och sen så tyckte dom att det var läskigt att jag hade gjort det själv osv, men det var fan naajs juh. Så nu väntar jag på bilder från josse så ska jag slänga upp på bilddagboken så får ni kommentera sen hörrni! ; http://jmaf.bilddagboken.se


Sen hade vi SO osså stog Madde (SO läraren) vicky och jag o pratade om infektion i läppen osv. osså sa hon att vicky skulle tvätta rent med läkarsprit osså sa jag att jag hade sprit i mitt skåp, haha hela klassen kollade och julia bah; party party ^^ haha, dom trodde att jag hade riktig sprit men det var bara ätikssprit. Sen så gick vicky & jag upp och fixade det sen slutade vi vid 04:40, tidigare idag, kiingdê! =D Sen drog jag hem och sfotade samt snacka en massa med morsan .. sen har jag bara degat vid datorn och kollat på en massa avsnitt av greys! nu ska jag slagga snart men skriver mer imorrn ;) Sov gott söwtiiisar!


PEACE AND LOVE !

Av Johanna Sjöberg - 6 november 2007 22:10

n- n- now th- that don't kill me, can only make me stronger, I need you to hurry up now 'cause I can't wait much longer. grymt vad jag älskar Stronger - Kanye West, gaaaah! jag kommer dö med den låten asså =D 


Hela dagen har gått sjukt snabbt, klev som vanligt upp klockan 7 och kollade på one tree hill. Hade endå inget att göra! ^^ Sen drog jag till skolan och började med Kemi/biologi. Kom lite försent men anders är juh så jävla snäll så han bryr sg inte =) När jag kom hem så satt jag mej och pluggade med SO;n haha dukitg jag är! Sen satt jag mej vid datorn och snackade med josse, så vi kom fram till att hon ska pierca mig i överläppen imorrn! det blir nog efter idrottsvalet på morgonen, haha listan på alla saker jag skulle ha med mej var juh fan bääst; Tjock nål, örhänge, tång, läkarsprit & en potatis. mwahaha hon är grym tjejen! ^^ <3 Sen har jag bara degat vid datorn, gjort ansiktsmask, smnackat i tlfn m. jowel, lina & aluwx osså har jag kollat på Desperate housewives! Edie hängde sig, bree fejkade sin gaviditet, susan gickfte sig o grejjer och det var faktiskt jävligt bra idag =D men nu ska jag slagga, håller på att dö av all jävla värk i ryggen =/ sov gott bloggisar!


KYSS & SMEEEK! ;)

Av Johanna Sjöberg - 6 november 2007 21:17

"När jag ser på barnen i afrika blir jag så ledsen att jag börjar nästan gråta, okej jag vill också vara så smal, men dom där jävla flugorna"

- Haha vet ej vem som skrev de någon kändis

i en Hänt Extra, lite extremt men kul =D

Av Johanna Sjöberg - 5 november 2007 22:22

Har inte kunnat sova på hela jävla natten. Hårt onöjd var jag när jag vaknade runt halv 7 imorrse. Klev iaf upp då, fixade mej, klädde på mej, fikade, satt vid datorn osv. Sen drog jag till skolan vid 8 träffade sofia osså började dagen med h.tid, engelska osv! Allting flöt på men det bästa var när jag skulle berätta för malin och frida vad som hände i lördags men när jag väl skulle sätta igång så ståre hur många somhelst i en ring runt om ej och kollar med hoppfulla ögon, haha det såg fett sjukt ut! ^^ men jaja, berättade iaf om allt osv! Sen dom som vill veta får fråga mej isf .. för jag pallar verkligen inte skriva på bloggen , det skulle ta typ ... 1000000 år !!?? =O Hade ialf omprov efter skolan. sen gick jag med evelina & sofia hem och sen gick jag tillbaka till skolan och hade utvecklings samtal med lena och mamma vid halv 5. okej, som vissa fattar så har jag jävligt svårt att "fokusera" mej på lektionerna men så jävla illa vare faktiskt inte och då vart jag nöjd =) När mamma och jag kom hem igen så gjorde vi iordning köttbullar och makaroner, satt mej vid datorn medans jag väntade på maten osså snackade jag med gosis och han är bara så jääävla fucking underbar folks! Sen när jag skulle äta så skrev han t o m att han skulle sakna mej och jag var liksom bort i 5 minuter , men jaja! han är endå alltid bäääst! =) <3 men nog pratat om det!


For till stallet vid 6 med sofia. Snackade med en massa folks som vanligt och snackade ännu mer ;) sen fixade jag Pralin och tog ut han. gick faktiskt jävligt bra att rida idag! jag är grymt nöjd =D hade programdelar ist för barbacka/inverkansbana. men det löste sig och det gick suuuperbra hela lektionen ! :) men nu ska jag slagga , håller på att avlida av all värk i ryggen!! ='/ btw, så har mamma snackat med en ortoped eftersom hon jobbar där så hon gick lite bakom x) men ialf så kmr jag få att göra en magnetröntgen om 8 MÅNADER !!!! =O 8 fucking jävla månader ska jag stå ut med min smärta, fett att jag kmr att dö osså har jag även förtur =S men jaja, bara att härda som ididididis säger! ^^ ha en trevlig kväll folks och sov gott! =)


KYSSEN & SMEKEN


Av Johanna Sjöberg - 5 november 2007 07:20

Well I don't breath or mean to piss you off, whit things I might say. But when I try to shut my mouth .. It comes out anyway.


Have a nice fucking day!

Av Johanna Sjöberg - 5 november 2007 00:13

Härlig låt det där med J-status ft. rihanna :) Nu ikväll så har jag bara sutte vid datorn och kolla på film samt snacka med mamma. Blev mkt tårar, ursäkter, kramar osv! men det löste sig till slut. Sen får vi se hur det blir med k9, verkar som att jag får åka dit endå =/ men jag ångrar inte et jag gjorde! Nu tkr ni säkert att jag är kall och egoist men vafan, subban förtjänade det! Die in hell hoe, okej .. nu börjar det gå lite överstyr!

Har också snackar med gosis :) har inte prata med han på typ en vecka =/ men han får ny mobil på tisdag och då jävlar blire att smsa och snacka i tlfn! =) nu ska jag sussa, har pöwpp skola imorrn också .. fuck off vad jag hatar skolan! Men inte låmgt kvar nu .. innan man slipper alltihop, iofs .. man ska juh gå gymnasium och högskola och bla bla bla först, sen får jag vaar ledig. Näe, nu ska jag avrunda! Ha en trevlig natt folks och sov gott!


Love to you 

Av Johanna Sjöberg - 4 november 2007 16:59

Världens bästa film någonsin! <3

Titta i slutet av filmen, så förstår ni vrf tårarna forsade nerför kinderna =/

Av Johanna Sjöberg - 4 november 2007 13:55

Igår så vaknade jag runt halv elva. Sofia ringde och frågade om jag ville följa med till henne häst. Klädde på, fikade osv! Sen kom dom och hämtade mej hemma vid elva, hoppade in i bilen osså for vi upp mot bispgården/hammarstrand där hennes häst står =) När vi kom dit efter 1 ½ timmes bilkörning, så hämtade vi Kisen (sofias häst) tog in han och började pyssla om han lite. Bilder finns på http://jmaf.bilddagboken.se sen tog vi ut han och gjorde lite PNH, sofia är så jävla duktig på sånt där och jag har liksom aldrig gjort det! ;) men jag fick pröva och det kändes fakiskt jätte bra =) Sen red hon lite och hoppade ngr hinder, sen tog vi in han, fixade en massa osv. Efter det så fikade vi lite inne i stugan och sen åkte vi hemöver. När jag kom hem igen, så bytta jag om samt "lånade" lite pengar av mamma. tog bussen till faul och softade .. haha, sen drog jacke och linus till med världens sämsta & sjukaste vits, för linus har pollenallergi och satt och snora fan hela tiden (haha, fett vad vi garva åt världens sämsta fråga & svar)


Jacke: men vafan linus, är du full ??

Linus: Nejnej fan, jag har pollenallergi !

HAHA ceeepeeee! ;D


Sen drog vi till lajken i g-holm. fett vad jag har saknat min hoë ^^ mwahaha, hade fett kul iaf och festade och sjöng som vanligt TONLÖST =) naaajs naaajs, sen gitta vi till MAX och proppade i oss ett skrovmål var :) mummsigt värre. vare då iaf! nu mår jag bara illa efter alla mina jävla tequila & cider =/ Ingen bra blanding det där! Sen drog vi in til stan och loda runt. Sen hittade jag subbjävlen som har förstört mitt liv hittils. flög på henne osså vart det en massa bråk o grejjer tills polisen kom. Sen skjutsade dom mej till häktet för misshandel och bla bla bla! jävla snutjävel, dra åt helvete! tyvärr, så tänker jag inte berätta allt som hände för då kan jag åka dit för ngn jävla bla bla, snutarna satt o babblade på om det där igår! jaja, men som det ser ut nu så blire K9 till hösten .. typ i december =/ fuck it! kan få allt mellan 6 månader till - flera år. För dom som inte vet vad K9 är så kan jag berätta att det är ett ungdomsfängelse i sthm! och ngn jävla permission lär jag väll inte få heller, men jag klara mig alltid, elr har jag fel?

 Kom hem vid 13:00 idag från polisen, har bara kollat på film och sutte vid datorn. Men nu ska jag äta sen snacka med morsan .. dryyygt! men jaja, höres folks!


KYSS & SMEK

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards