Alla inlägg den 28 april 2008

Av Johanna Sjöberg - 28 april 2008 22:37

på nåt konstigt sätt så kom en del inte med i mitt förra inlägg, helt sjukt men iallafall. Innan evelina och jag åkte ner till stan så kom robin och bränne förbi när evelina och jag var på gulan, så vi hoppade in i bilen och gled runt lite .. så jävla skönt med bass låtar i en sån där bil =D waahaho! Sen bytte vi bil en sväng, tog audin utan avgasrör blablabla .. haha hyffsat vad evelina och jag skratta eller vafan alla skrattade ju men vi höll seriöst på att kissa på oss. Roligt var det iaf, och biljäveln lät som satan =D sen byte vi tillbaka till golfen sen skjutsade dom ner oss på stan och blablabla ni har nog redan läst resten ^^ aja, ska duscha nu .. pussy!


ha det soooft yaaaaaaao

love from hanny

Av Johanna Sjöberg - 28 april 2008 19:00

Vaknade vid sju imorse av att robin ringde, låg och pratade med han en stund sen när vi la på så råkade jag somna om så jag kom lite försent till skolan men fysiken hann jag gå på iaf innan vi skulle på lunch. Sen vid elva så hade mamma och jag möte med rektorn, handledaren, kuratorn osv. Gick ganska bra faktiskt, dom babblade mest på en massa saker som jag knappt fattade hälften av men hoppas det löser sig nu iaf. Sen flöt dagen på som den skulle, vid två tiden så drog evelina och jag ner till stan. Gled runt lite med hennes robin och nu ska jag dra ut med min älsklingsrobin =) skriver sen när jag kommer hem igen, puss bitcheys!


ha det fett soft

love from hanny 

Av Johanna Sjöberg - 28 april 2008 08:19

Här sitter jag nu med ögonen halvsovandes och med huvudet nickandes, närå .. men det är nära. Jag vill bara hoppa ner i min supersköna och stora säng och sova tills jag vaknar av mig själv typ ikväll ^^ men istället så måste man gå på äckel skolan, blää på det ;< aja, måste fixa mig nu .. så jag kommer iväg någon gång och bara så alla vet så hatar jag mitt hår just nu =|


ha en skön måndag folks

love from hanny

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards