Alla inlägg den 14 juni 2008

Av Johanna Sjöberg - 14 juni 2008 01:13

Har nyss kommit in igen efter en kväll med killarna, har varit fett roligt som vanligt och nu sitter jag hos gosen och dunkar lazee musik medans hans nördar något spel ^^ Har gått i en stor tröjja hela dagen utan smink och tjoffs. Varit så jävla skönt och bara kollat på film, kollade på förtrollad som var fett jävla bra och lodat & gosat sönder med älskling. Sen vid sex tiden så fixade jag mig och sen drog vi ut. Drog upp på IB och pratade med en massa folks sen fick man gratis hamburgare och robin åt fan tre stycken ;<


Sen satt jocke och jag och retade han hela tiden med att han inte fick mat hemma osv, fast det får han ju :> sen kom rikard så vi drog bort till tjärn. Rickard, simon, millan, anton, robin, jocke och jag. Sen hittade jocke en död fågel som han fick upp på en pinne och jagade iväg alla och robin gick och smällde balonger på folks gårdar sen studenten igår. Haha, det var så jävla fuuult :> Sen när vi kom bort till tjärn så satt vi där och softa. Rökte, pratade, skrattade som vanligt ^^ Sen vart vi less så då drog vi in till timrå igen. Satt oss på torget och pratade med en kille som jobbar för IB och grejjer =)


Sen drog älskling och jag hem och nu sitter jag somsagt här och bloggar plus att jag är blöt i rumpan, HAHA robins fel (a) närå, men bänkarna var så jävla blöt och jag orkade verkligen inte stå. Så vad gör man? ( intresse smurfarna antecknar ) och imorn åker robin till dalarna, han blir borta en hel fucking jävla månad :/ känns så jävla tungt .. men jag längtar tills han kommer hem iaf, för då kommer jag pussa sönder =) nu orkar jag inte skriva nå mer, nu blir det till att gå ner och ta en nattrök sen ska man krypa ner i sängen med älskling. Skriver mer imorn, pyss bitches!

Av Johanna Sjöberg - 14 juni 2008 00:25

Dagens låt: laze - steppin' out

Dagens dusch: några timmar sen

Dagens frisyr:upssat i en toffs

Dagens smink: inget

Dagens klädsel: robins tröjja och mjukis brallor

Dagens händelse: robin åkte till dalarna & kommer hem om en månad :( <3 

Dagens planer: sova

Dagens vill ha: min älskling såklart

Dagens saknad: samma svar, min älskling såklart

Dagens drog: cigg

Dagens tråkigaste: MEEEEEN att robin åkte iväg

Dagens finaste: hihi, min gosis

Dagens måste: sova

Dagens dricka: cola

Dagens köp: kyckling sallad

Dagens mat: kyckling sallad

Dagens kärlek: robin och mami :>

Dagens mående: sådär, och fett jävla ledsen :'(

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards