Alla inlägg under juni 2008

Av Johanna Sjöberg - 12 juni 2008 08:18

och om fem timmar och 50 minuter så går man ur åttan. Tiden har gått så jävla snabbt och jag vill inte ens våga titta öpå mina betyg, blir så jävla besviken .. just på mig själv att jag inte orkar. Men det blir sommarskola med sandra istället, och det kommer bli fett nice! Sov hos älsklingen igår, han åker på lördag. Ner till dalarna där all hans släkt bor typ, men det värsta är att han blir borta en hel fucking jävla månad. inga pussar, kramar, mysande eller någonting sånt .. bara prata i telefon. Men jag har ju haft långdistans förhållande förrut. och han är ju trots allt bara borta en månad (a) men det kommer bli fett jävla äckel jobbigt endå, HSKHGFJESHDJ NIESHJBFCNAMISDOHFCREAKAJE NVJ DAAAAAAAAMP!!!!! aja, nog pratat om det. Nu måste jag hopa in i duschen sen ska jag fixa mig, trycka ner vindunkarna i väskan för det blir ju ån ikväll och sen skolavslutning =D

måste även införskaffa mig ett ciggpaket tills ikväll, rökte upp den sista imorse och jag har världens PMS humör, nu ska jag sluta  babbla och hoppas på att ni får en underbar kväll =) pyss bitches!

Av Johanna Sjöberg - 10 juni 2008 10:07

så nu ska jag börja fixa mig sen ska jag ta bussen ner till stan och samt käka på bite line med klassen. Haha, alla vet ju hur det kommer att gå! Men först tänkte jag ge er en liten uppdatering. Igår var jag med goos efter han hade slutat skolan. Vi drog till sjukhuset en snabbis och sen drog vi hem igen. Myste och pratade som vanligt, haha och skrattade! Sen åkte vi ut till honom och han tränade. Sen drog vi hem till hans mamma och kollade på tv och sen mitt i allt så blev det en massa mys :> sen åkte jag hem vid halv tio tiden och jag stör mig så in i helvete på att dom har ändrat busstiderna. Bussarna går typ bara 2 gånger i timmen från navet och ibland bara en. Så jävla less och såhär ska det vara tills den 24 augusti ? men ge upp! Näe, nu måste jag klicka vidare, bussen går 10:57 och då blir jag för tidig men nästa buss går 11:17 och om jag tar den så kommer jag försent. Fuck DINTUR! pyss bitches

Av Johanna Sjöberg - 10 juni 2008 00:25

Visste ni att eniglt en udnreösknign på ett Egnelstk univreisett så kan man srkiav bkostväre i vlikne ornding som hlest och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge fösrta och sitsa bkostaevn är på rtät palts. Dttea breor på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht.

Av Johanna Sjöberg - 9 juni 2008 10:45

jag är fortfarande sjuk,

jag saknar robin,

skolan blir bara sämre och sämre,

knas med familjen

och allting går åt helvete!


skriver mer sen, bye!

Av Johanna Sjöberg - 8 juni 2008 10:41

wiiie, idag fyller min älskling 17 =) grattis på gooos! sen måste jag tillägga att han är världens bästa pojkvän, han ställer alltid upp och bryr sig. Han tar mig för den jag är och han är så jävla sann. Det är som en dröm alltihop, jag trodde aldrig att mitt liv skulle bli såhär bra som det blev med dig, robin.


Grattis på födelsedagen hjärtat, jag älskar dig <3

Av Johanna Sjöberg - 5 juni 2008 19:34

heey folks, förlåt för den dåliga uppdateringen men igår var jag hur depp somhelst på kvällen och jag orkade inte sitta och dampa sönder på datorn för den är så jävla fuckad! Var iaf hemma igår och bara tog det lungt. Var med robin i några timmar också, myste och kollade på film :> Vaknade runt tio tiden imorse och äntligen så börjar min förkylning gå över, jag hostar mkt mindre och såren vid näsan håller på att försvinna, hmm .. intresse smurfarna antecknar! sen snackade jag lite med issa innan jag tog bussen till bergsåker sen gick jag ända upp till stallet, fett jävla drygt för solen låg på hela tiden. Sen fick jag ont i fötterna så jag tog av mig skorna men då var det så jävla varmt på asfalten för det fanns ingen skugga alls på hela vägen upp.


Så då började brännas och jag började gå fortare och vattnet glömde jag såklart hemma ;< Men jag var framme efter en halvtimme iaf och det första jag gjorde var att ta av mig linnet så jag hade bara mjukisbyxorna uppdragna till knäna och bikini överdelen sen la jag mig i stallgången på betongen. Haha, hyffsat skönt eller ? japp, det var det ;> Sen fixade jag maten och mockade. Sen gick jag ut och hämtade sötnero, fixade han lite snabbt sen drog vi ut på en ridtur. Red vid selångers kyrka och sen kom vi ut på ängen så han fick tjocka i sig lite gräs. Var ute i en timme iaf och hur jävla varmt somhelst var det, men jag klagar inte .. blir så jävla glad när det är sommar, allting känns så jävla dunder!


När jag kom tillbaka till stallet så duschade jag nero, han fick både schampoo och balsam så nu luktar han inte häst längre, han luktar goooott =D haha! sen när han var blöt och nöjd så gick jag ut och satt mig i gräset och han åt hur mkt somhelst medans jag pratade med älsk och mami. Sen släppte jag in han i hagen, fyllde på vatten och sen kom mami och hämtade mig. Sen for vi på ica och handlade sallad till mig så det blev min middag idag, gott =) Snart kommer min gooos, funderar på att gå upp till G butiken och handla lite popcorn. aja, blir väll att vi drar ut ikväll eller nåt. Men nu orkar jag inte skriva nå mer. pyss gooooodingar!

Av Johanna Sjöberg - 5 juni 2008 00:02

så jävla less

så jävla sårad

så jävla besviken

så jävla fördömd

så jävla förbannad


jag är så jävla förstörd, efter allt du gjort mot mig.

Av Johanna Sjöberg - 2 juni 2008 22:09

  • vita pumps - din sko, 199;-
  • blommig klänning - cubus, 299 ;-
  • vit kortärmad kofta - lindex, 179 ;-

Presentation

Omröstning

Vad föredrar du helst i sängen?
 hårt och brutalt
 mjukt och försikitgt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards